Vés al contingut
Catalunya Religió

Per saber-ne més

(CR) Aquesta setmana posem en marxa un nou espai setmanal al podcast de Catalunya Religió: La Rebotiga. Cada setmana podreu escoltar un comentari de l’actualitat religiosa des de la redacció de Catalunya Religió. Una tertúlia amb els periodistes Glòria Barrete, Ignasi Escudero, Jordi Llisterri i Laura Mor.

La redacció de Catalunya Religió és un espai on, de forma permanent, comentem els temes que ens arriben, el seu enfocament, la selecció que n’hem de fer... Aquesta experiència professional i vital que vivim des de la redacció la volem compartir ara amb tots els seguidors de Catalunya Religió. Per això, cada setmana us ensenyarem la nostra rebotiga, el que parlem i pensem que hi ha darrera de l’edició d’un espai informatiu especialitzat. Alguna setmana comptarem amb la presència de convidats protagonistes de l’actualitat.

Ens podeu escoltar a través del canal de podcast de Catalunya Religió, subscriure’s al programa. També està disponible a les principals plataformes de podcast com Google Podcast o Ivoox i properament el podreu trobar a Itunes i Spotify.

Us ha agradat poder llegir aquest article? Si voleu que en fem més, podeu fer una petita aportació a través de Bizum al número

Donatiu Bizum

o veure altres maneres d'ajudar Catalunya Religió i poder desgravar el donatiu.