×

Missatge d'avís

This form is improperly configured. Contact the administrator.

Catalunya Religió,
el meu paper

A casa

Catalunya Religió és un mitja gratuït que se sosté amb les aportacions que rep la Fundació Catalunya Religió. Si feu un donatiu rebreu l’edició setmanal en format PDF al correu electrònic i l’edició mensual en paper a casa. Dues edicions que podreu compartir amb amics i comunitats. Les donacions a la Fundació Catalunya Religió es poden desgravar fiscalment.

A la meva parròquia o entitat

L’edició paper de Catalunya Religió es distribueix cada mes a través de diverses parròquies de Catalunya. Si en voleu repartir en una parròquia, comunitat o seu d’entitat, indiqueu-nos quants exemplars voleu rebre. Consulteu els punts de distribució gratuïta a Catalunya aquí.

 

A la pantalla

L’edició digital de Catalunya Religió segueix l’actualitat religiosa de Catalunya amb actualització permanent. Per rebre al vostre correu electrònic el butlletí diari gratuït apunteu-vos fent clic aquí.

 

Si ho preferiu també podeu descarregar-vos i imprimir-vos el següent formulari i enviar-lo per correu postal.

També podeu fer un ingrés al compte de CaixaBank:
ES38 2100 3200 9222 0132 0031. Titular: Fundació Catalunya Religió.

Per a més informació, podeu escrivir-nos a secretaria@catalunyareligio.cat o trucar-nos al 674 050 748

Més informació: Arriba l’edició en paper de Catalunya Religió

A casa

A la meva parròquia o entitat

La Fundació Catalunya Religió garanteix la privadesa de les dades de caràcter personal aportades, segons el Reglament General de Protecció de Dades (RGPD). Amb l’enviament de la butlleta accepta que aquestes dades siguin incorporades a un fitxer responsabilitat de Fundació Catalunya Religió i que siguin utilitzades amb la finalitat de gestionar els enviaments de l’edició paper i les aportacions econòmiques i per enviar-los informació de la Fundació. Aquestes dades es cancel·laran a petició seva o una vegada finalitzada la finalitat per la qual van ser recaptades. Poden exercir els seus drets adreçant-se a la Fundació Catalunya Religió amb domicili a c. Nàpols, 346, 2n E. 08025 Barcelona, o a l’adreça de correu electrònic info@catalunyareligio.cat

CAPTCHA
Aquesta pregunta és per comprovar que sou un visitant humà i prevenir els enviaments automàtics de correu brossa.