Vés al contingut

notícies relacionades

Una marea blava acull l'Esperit a Banyoles

(Glòria Barrete –CR/ Banyoles)"No m'han trucat gaires vegades al mòbil, això vol dir que tot marxa sota el previst i que no hi hagut cap incidència greu", comenta somrient en Pep Anton Vieta, del grup de joves del bisbat de Girona i un dels centenars de voluntaris que han ajudat en l'organització de l'Aplec de l'Esperit a Banyoles. Ho explica just en baixar de la Barca on un grup de 30 joves han conversat amb el bisbe de Terrassa, Josep Àngel Saiz Meneses.

Banyoles acull dissabte l’Aplec de l’Esperit més solidari

(SIJ) Per primera vegada l’Aplec de l’Esperit tindrà un especial accent social. La trobada interdiocesana de joves, que se celebrarà a Banyoles aquest dissabte amb el lema És el Senyor!, col·laborarà amb un projecte social de Càritas Catalunya. Es tracta del Servei d’Intervenció Educativa (SIE) que vetlla pel reforç escolar dels alumnes amb més dificultats.

El ressò de l’Acollida i la JMJ a la Claret

(SIJ) Els joves, els Dies d’Acollida JMJ, la mateixa Jornada Mundial de la Joventut o les paraules del Sant Pare adreçades als joves van ser alguns dels temes tractats en la xerrada-col·loqui «Els joves en l’Església. El ressò de la JMJ 2011», que va tenir lloc dijous passat, dia 10 de novembre.

panoràmica

Veure la fe