Vés al contingut
Catalunya Religió

(ABC) L’Associació Bíblica de Catalunya ha creat una nova eina que permet tenir el text bíblic sempre a l’abast. La Bíblia catalana en la traducció interconfessional (BCI), la versió més moderna i acurada de la Bíblia en català, ja està disponible en una aplicació que permet llegir, cercar i estudiar el text de la Paraula de Déu des dels dispositius mòbils. Un cop descarregada la nova aplicació, no es necessita connexió a Internet.

L’aplicació conté el text sencer de la Bíblia, tant de l’Antic Testament com del Nou Testament (inclosos els llibres deuterocanònics). Entre altres caracteristíques, l'App permet la visualització escollint, diferents mides de lletra, veure totes les notes explicatives de l’edició en paper o cercar qualsevol text a partir de la citació. Conté una completa eina de recerca per trobar tots els textos de la Bíblia on apareix una determinada paraula, o bé dues paraules, o una frase, etc. La cerca es pot fer en tota la Bíblia o en els llibres que se seleccionin.

Completa l’aplicació un ric vocabulari bíblic, amb una explicació dels principals termes i noms relacionats amb la Bíblia. Tant en les notes com en el Vocabulari, les citacions bíbliques contenen enllaços que permeten llegir directament el text citat.

L'aplicació es pot descarregar directament i de manera gratuïta des del Play Store d’Android, cercant “bíblia catalana”. Ben aviat estarà disponible també per a Iphone.

Us ha agradat poder llegir aquest article? Si voleu que en fem més, podeu fer una petita aportació a través de Bizum al número

Donatiu Bizum

o veure altres maneres d'ajudar Catalunya Religió i poder desgravar el donatiu.