Vés al contingut

notícies relacionades

L’Arquebisbat de Barcelona estrena l’aplicació ‘Full dominical’

(Arquebisbat de Barcelona) El Full dominical de Barcelona, la publicació degana de contingut religiós a Catalunya, s’adapta al continent digital. Des d’avui aquesta aplicació promoguda per l’Arquebisbat de Barcelona portarà els continguts del Full dominical als telèfons i tauletes mòbils amb sistemes operatius Android i iOS.

L'Escola Cristiana convoca els Premis TIC 2017

(Escola Cristiana) La Fundació Escola Cristiana de Catalunya (FECC), amb la col·laboració d'Atlantic Devices, convoca una nova edició dels Premis TIC a l'escola. El treballs que hi concorrin han de descriure una experiència educativa desenvolupada a l'escola que utilitzi qualsevol recurs TIC com a instrument innovador d'ensenyament-aprenentatge. El termini de presentació de treballs finalitza el 20 de gener de 2017. 

El mòbil pot ajudar els musulmans amb diabetis durant el ramadà

(Alba Sabaté –CR) Comença el ramadà i a les persones musulmanes amb malaties cròniques se’ls planteja el repte de gestionar la salut i la religió sense córrer riscos. Un dels col·lectius afectats és el dels diabètics. La tecnologia ara ho fa possible. ‘Ramadan, Diabetes and Me’ és un dels recursos disponibles perquè el dejuni sigui segur.

La Bíblia Interconfessional completa als dispositius mòbils

(ABC) L’Associació Bíblica de Catalunya ha creat una nova eina que permet tenir el text bíblic sempre a l’abast. La Bíblia catalana en la traducció interconfessional (BCI), la versió més moderna i acurada de la Bíblia en català, ja està disponible en una aplicació que permet llegir, cercar i estudiar el text de la Paraula de Déu des dels dispositius mòbils. Un cop descarregada la nova aplicació, no es necessita connexió a Internet.

Veure la fe