Vés al contingut

notícies relacionades

Nova app oficial de la Sagrada Família

(Sagrada Família) A partir d’aquesta setmana, la Sagrada Família posa a disposició dels visitants una nova eina digital pensada per facilitar la visita a la Basílica. La seva funció és acompanyar l’usuari en tot moment.

L’aplicació "La Missa de Cada Dia" ofereix continguts gratuïts durant un mes

(Claret) L’Editorial Claret ofereix en obert la versió premium de l’aplicació La Missa de Cada Dia. L’aplicació per a dispositius mòbils que es pot descarregar de manera gratuïta inclou els textos litúrgics per a totes les celebracions eucarístiques del missal. Proporciona també comentaris sobre els textos bíblics per facilitar la preparació de les homilies o per la meditació i pregària personal de qualsevol usuari.

Les tecnologies poden ajudar a la vivència religiosa?

(Editorial Claret) L’Editorial Claret presenta aquest dijous dijous el nou aplicatiu per a dispositius mòbils de “La Missa de Cada Dia”. L’App ofereix en un nou format els continguts de la publicació que permet seguir la missa diària des de qualsevol lloc. “La Missa de Cada Dia” es publica en paper des de fa més de 25 anys en català i en castellà. Ara és la primera aplicació en català que ofereix aquest servei.

Sant'Egidio presenta la versió mòbil de la seva Guia Michelin

(Sant'Egidio) Aquest matí la Comunitat de Sant’Egidio ha presentat la guia 'ON menjar, dormir, rentar-se 2018', rebatejada com la 'Guia Michelin dels pobres', que ha arribat a la 14ena Edició a Barcelona. A partir d’aquesta edició, la guia és una brúixola per orientar-se a la ciutat que es pot portar a la butxaca com a llibret o en el mòbil.

Maristes i Google, junts per transformar l’educació

(Maristes) El director de la Fundació Champagnat, Llorenç Claramunt, i l’administrador, Rogelio González, s’han desplaçat fins a Londres pera acompanyar la signatura d'una aliança estratègica entre les editorials maristes Baula (la branca catalana d’Edelvives), Edelvives i Google for Education.

La Bíblia Interconfessional completa als dispositius mòbils

(ABC) L’Associació Bíblica de Catalunya ha creat una nova eina que permet tenir el text bíblic sempre a l’abast. La Bíblia catalana en la traducció interconfessional (BCI), la versió més moderna i acurada de la Bíblia en català, ja està disponible en una aplicació que permet llegir, cercar i estudiar el text de la Paraula de Déu des dels dispositius mòbils. Un cop descarregada la nova aplicació, no es necessita connexió a Internet.

Veure la fe