Vés al contingut

notícies relacionades

La Setmana de la Bíblia, per a creients i no creients

(Jordi Llisterri –CR) “La Bíblia és un llibre per a tothom, no només per als qui creuen”. Amb aquest esperit s'ha preparat la Setmana de la Bíblia que organitzen conjuntament els bisbats catalans i diverses entitat eclesials catalanes del 21 al 27 de novembre. La setmana vinent se celebren actes cada dia a Barcelona i també n'hi haurà a la resta dels bisbats. El diumenge 27 vol ser un dia on també es posi de relleu la centralitat de la Paraula de Déu en totes les celebracions litúrgiques a les parròquies de Catalunya.

La Bíblia Interconfessional completa als dispositius mòbils

(ABC) L’Associació Bíblica de Catalunya ha creat una nova eina que permet tenir el text bíblic sempre a l’abast. La Bíblia catalana en la traducció interconfessional (BCI), la versió més moderna i acurada de la Bíblia en català, ja està disponible en una aplicació que permet llegir, cercar i estudiar el text de la Paraula de Déu des dels dispositius mòbils. Un cop descarregada la nova aplicació, no es necessita connexió a Internet.

Neix la 'Bíblia de la Comunitat' per ocupar un lloc central a les esglésies i a les cases

(Laura Mor –CR) Entronitzada, sigui en un ambó o en un faristol, i ben a la vora del sagrari o com a punt de referència de pregària familiar a les cases. Aquest és el lloc preeminent que el Centre de Pastoral Litúrgica i l'Associació Bíblica de Catalunya busquen per a la nova edició de la bíblia que sortirà al carrer el proper 15 de març.

Veure la fe