Voleu rebre les notícies?

Subscriviu-vos al butlletí gratuït

(SIC) De divendres a diumenge un grup de catequistes de les diòcesis de Catalunya i de les Illes Balears participen al Jubileu dels Catequistes convocat a Roma amb motiu de l’Any de la Misericòrdia.

Abans dels actes propis del Jubileu, se celebra també a Roma l’Assemblea Plenària del Secretariat Interdiocesà de Catequesi de Catalunya i les Illes Balears (SIC), que serà presidida per Sebastià Taltavull, bisbe auxiliar de Barcelona i Administrador Apostòlic de Mallorca. Duran a terme les seves sessions de treball intern a la Casa San Juan de Ávila, del Pontificio Colegio Español de Roma.

També s’han previst encontres de treball amb Paolo Sartor, director de l’Ufficcio Catechistico  de la Conferència Episcopal Italiana (CEI), amb Andrea Lonardo, director de l’Ufficcio Catechistico e Servizio per il Catecumenato de la diòcesi de Roma i, finalment, amb Rino Fisichella, president del Pontifici Consell per a la Nova Evangelització, organisme de la Santa Seu que vetlla per la catequesi. També participaran en alguns de les sessions de treball de les Jornades nacionals de directors i col·laboradors de les delegacions diocesanes de Catequesi d’Itàlia, organitzat pel Secretariat Catequístic de la CEI.

Posteriorment, la tarda de divendres, els membres de l’Assemblea del SIC, s’uniran a la setantena de catequistes, de diverses diòcesis catalanes i balears, que s’han inscrit per a participar en aquest Jubileu. Tots junts participaran a les catequesis i els actes que ha programat al Vaticà.

El Jubileu dels Catequistes finalitzarà diumenge amb la participació de tot el grup a la Missa del Sant Pare a la Plaça de Sant Pere.