Vés al contingut

notícies relacionades

La Jornada Sant Jordi defensa la fe adulta de qui accepta la fragilitat i es deixa tocar

(CR/Grup Sant Jordi) “Quina vida ens podem permetre perdre?” Aquesta és una de les preguntes que la teòloga protestant francesa Marion Muller-Colard ha formulat aquest dissabte en la XVI Jornada Sant Jordi a Barcelona. Ha assenyalat que l’Església ha de superar “la por a desaparèixer com a institució” per poder afrontar de forma decidida temes clau de la societat contemporània, com són la crisi socioambiental i la violència sexual.

Els monjos de Poblet se senten “avergonyits, adolorits i penedits”

(Laura Mor –CR) “Ens cal reconèixer-nos avui avergonyits, adolorits i penedits perquè el dubte plana damunt nostre, perquè potser no hem fet el bé que volem sinó el mal que no voldríem haver fet”. Així s’ha expressat l’abat, Octavi Vilà, en la missa conventual d’aquest diumenge en relació al presumpte abús a una menor que afecta un monjo de la comunitat cistercenca.

Dos mil voluntaris de Càritas que volen transformar la societat

(Jordi Llisterri-CR/Tarragona) A la trobada amb 2.000 voluntaris de Càritas un dels ponents els va demanar que continuessin fent miracles cada dia. I, d'entrada, van aconseguir que acabés sortint el sol en un dia en el que es només es preveia pluja. Així va acollir el temps la tercera trobada de voluntaris de Càritas de Catalunya. Dues mil persones representant els més de dotze mil voluntaris que fan Càritas en els deu bisbat catalans. La tercera trobada de voluntaris es va fer aquest dissabte a Tarragona, a l'auditori del Camp de Mart.

Vuitanta catequistes catalans viatgen a Roma

(SIC) De divendres a diumenge un grup de catequistes de les diòcesis de Catalunya i de les Illes Balears participen al Jubileu dels Catequistes convocat a Roma amb motiu de l’Any de la Misericòrdia.

Veure la fe