Vés al contingut
Catalunya Religió dl. 9/05/2016

(Jordi Llisterri-CR) La Junta Constructora de la Basílica de la Sagrada Família es proposa que abans d'acabar l’any es faci missa cada diumenge en el temple. És una de les propostes per enfortir la dimensió litúrgica de la basílica d’Antoni Gaudí. La finalització de l’edifici de la Sagristia també ha permés obrir un nou espai centrat en l’obra litúrgica d'Antoni Gaudí. Un recorregut sota el nom de “El camí de la Litúrgia”, que es pot veure a la part del claustre que envolta la nova sagristia.

Esteve Camps, president delegat de Junta Constructora del Temple de la Sagrada Família, ens guia per aquest nou espai, que exposa alguns elements litúrgics dissenyats per Gaudí. Des de la nova sagristia explica com aquest recorregut enforteix la dimensió religiosa que es vol oferir al visitant del temple.

La nova sagristia ja s’ha utilitzat per les celebracions puntuals que es fan a la basílica. Però quan finalitzin les obres del paviment que ara hi ha en marxa, la voluntat és assegurar que cada diumenge hi hagi una celebració eucarística dins del temple. 

Us ha agradat poder llegir aquest article? Si voleu que en fem més, podeu fer una petita aportació a través de Bizum al número

Imatge
Donatiu Bizum

o veure altres maneres d'ajudar Catalunya Religió i poder desgravar el donatiu.