Vés al contingut

notícies relacionades

Nous vocals al patronat de la Sagrada Família

(Sagrada Família) El cardenal i arquebisbe de Barcelona, Joan Josep Omella i Omella, ha renovat els membres que formaven part del Patronat de la Fundació Junta Constructora del Temple Expiatori de la Sagrada Família, que, d’aquesta manera, continuaran en els seus càrrecs durant tres anys més. 

Festa Major a la Sagrada Família per inaugurar la Torre de Maria

(Jordi Llisterri-CR) Gegants, castellers, trabucaries, falcons, correfocs, esbart, sardanes, missa, concerts, jocs al carrer... Tots els elements d’una Festa Major per celebrar la inauguració de la Torre de Maria de la Basílica de Sagrada Família aquest desembre. Només hi faltaran els focs artificials, però la llum la posarà l’estel que coronarà la torre. El 8 de desembre a quarts de vuit del vespre l’estel s’il·luminarà per primera vegada.

Esteve Camps rep el Premi Gaudí Gresol en la categoria d’arquitectura

(Sagrada Família) Esteve Camps, president delegat de la Fundació Junta Constructora de la Sagrada Família, ha estat guardonat en la catorzena edició dels Premis Gaudí Gresol a la Notorietat i l'Excel·lència. Camps va rebre el premi, aquest dimecres, en la categoria d’arquitectura.

“La Sagrada Família l’acabarem entre tots”

(Laura Mor –CR) Llum en la foscor. Com si fos una metàfora del temps social que vivim, Barcelona tindrà un far, una referència lumínica que coronarà la torre de la Mare de Déu de la Sagrada Família. Una estrella amb dotze puntes, d’estructura d’acer i amb vidre a cada costat. La Junta Constructora de la Sagrada Família es proposa culminar aquesta torre a finals del 2021. Així ho han anunciat aquest dimecres en la roda de premsa sobre l’actual estat de les obres al temple, que es reprendran en un màxim de quinze dies.

La Sagrada Família acollirà un centre internacional d’estudis sobre Gaudí

(CR) La Facultat Antoni Gaudí (Ateneu Universitari Sant Pacià) i la Fundació del Temple Expiatori de la Basílica de la Sagrada Família han acordat crear el Centre Internacional d’Estudis Avançats “Antoni Gaudí i els seus col·laboradors” (Centre d’Estudis Antoni Gaudí). Aquesta iniciativa conjunta s’ha presentat aquest dimarts a la Basílica de la Sagrada Família de Barcelona que acollirà aquest centre i el que serà el fons documental internacional més important sobre l’artista. 

La Sagrada Família torna a aixecar la mirada

(Jordi Llisterri-CR) Entrar a la Sagrada Família fa aixecar la mirada. Això és el que han pogut tornar a experimentar aquest dissabte al matí els primers visitants del temple després de 114 sense estar obert a les visites. És l’inici de la “Fase Homenatge” de la reobertura del temple, els caps de setmana de visites gratuïtes. Com no podia ser d’altra manera, la primera visita ha estat un agraïment al personal sanitari.

La Sagrada Família optimista per acordar la finalització de la façana principal

(Jordi Llisterri-CR) Comença la negociació per un acord definitiu que permeti finalitzar la façana de la Glòria i la sortida al carrer Mallorca de la Basílica de la Sagrada Família. Una zona ocupada avui per diversos edificis de veïns i tallers que es van construir quan ningú creia que s'acabaria la Sagrada Família. 

Veure la fe