Vés al contingut

notícies relacionades

20220922SagradaFamiliaEvangelistes

La Sagrada Família posa els evangelistes als quatre vents

JORDI LLISTERRI –CR | Si algú dubta sobre quins són els quatre evangelistes i quin símbol els representa només haurà de mirar amunt. Trobarà els símbols dels quatre evangelistes als quatre vents coronant el temple. En pocs mesos la Sagrada Família finalitzarà les quatre torres del evangelistes que envolten la torre central de Jesús. Abans d’acabar l’any estaran acabades les torres de Marc i Lluc, i durant el 2023 les de Joan i Mateu. Com es va fer l’any passat amb l’estel de Maria, aquest dijous s’han mostrat les escultures de marbre que les properes setmanes culminaran les torres dues torres dels evangelistes de la banda muntanya.
portes-obertes

La Sagrada Família ensenyarà les escultures reals de les torres de Lluc i Marc per primer cop

SAGRADA FAMÍLIA | Els barcelonins podran veure per primera vegada les escultures reals que coronaran les torres de Lluc i Marc de la Sagrada Família. Ho podran fer en les noves Jornades de Portes Obertes que organitza la basílica, coincidint amb les festes de la Mercè, la festa major de Barcelona. Seran els dies 23 i 24 de setembre de 16 a 20 h i el 25 de setembre de 10:30 a 14:30 h. Les inscripcions ja es poden fer a través del seu web. 
safa

La Sagrada Família col·loca el segon nivell dels tambors de la torre de Lluc

CR / Sagrada Família | La torre de l'evangelista Lluc de la basílica de la Sagrada Família ja té col·locats dos nivells dels tambors del seu terminal. Les obres del temple aquest primer semestre també han sumat dos nivells més a la torre de Jesús, la més alta de totes. La Sagrada Família ha informat que es troba al nivell 8, a 125,87 metres d'alçada.

Barcelona tindrà una tercera facultat eclesiàstica

(Jordi Llisterri –CR) Aquest dijous s’ha presentat la nova Facultat d’Història de l’Església, Arqueologia i Arts Cristianes Antoni Gaudí, que preveu començar el primer curs proper el 15 d’octubre. La Facultat, només pendent de l’aprovació definitiva de la Santa Seu, tindrà la seu a l’edifici del Seminari Conciliar de Barcelona compartint espais, aules i professorat amb la Facultat de Teologia de Catalunya i la Facultat de Filosofia de Catalunya.

Nou arquitecte per acabar la Sagrada Família

(CR) L’arquitecte Jordi Faulí i Oller ha estat nomenat arquitecte coordinador i director de les obres de la Sagrada Família pel Patronat de la Junta Constructora.

Veure la fe