Voleu rebre les notícies?

Subscriviu-vos al butlletí gratuït

(CR) El bisbe auxiliar de Barcelona Sebastià Taltavull acaba d’arribar de la Jornada de confraries i pietat popular que s’ha celebrat aquest cap de setmana a Roma amb motiu de l'Any de la Fe. Sebastià Taltavull ha format part de la comissió que ha organitzat l’acte des del Pontifici Consell per a la Nova Evangelizació.

En aquesta entrevista Taltavull explica la seva impressió de la trobada i remarca la dimensió espiritual i evangelitzadora de les confraries i germandats: “la confraria és el marc on hi ha un clima favorable que acompanya a entrar dins dels sentit de la vida cristiana”. També explica com actualment “s’està treballant molt perquè es posin al dia, que hi hagi molta formació i no es visqui com un moment d’espiritualitat que sigui superficial, com un vernís”. 

Ho podeu veure en aquestes declaracions i aquest reportatge de l’arquebisbat de Barcelona. La celebració dominical a la plaça de Sant Pere també va ser ocasió perquè el bisbe Taltavull pogués saludar per primera vegada al papa Francesc, amb qui va concelebrar l’eucaristia.