Vés al contingut
Catalunya Religió dc. 21/03/2012

(Jordi Llisterri –CR) La Unió de Religiosos de Catalunya (URC) ha celebrat la seva 66ena assemblea a Barcelona centrant la mirada en les vocacions. Dins del treball de reflexió de la trobada, dos salesians van compartir el treball vocacional que realitza aquesta institució amb els representants de les famílies religioses presents a Catalunya.

Davant d’una situació de sequera vocacional estesa per tot l’occident, la constatació comuna és que qualsevol enyorança del passat és estèril i que no hi ha receptes màgiques. La proposta és d’una nova espiritualitat vocacional que impregni tot el treball de la comunitat i formular propostes més explícites.

En aquest vídeo, el president la URC, Màxim Muñoz, i els salesians Pep Alamán i Rafel Gasol, expliquen les reflexions compartides en l’assemblea. En el butlletí de la URC podeu trobar més informació de l’assemblea que es va fer dimecres 14 al Seminari de Barcelona, en la que també s’hi va fer present el bisbe responsable de la Vida Religiosa de la Conferència Episcopal Tarraconense, Romà Casanova, que va presidir l'eucaristia inicial.

 

 

Us ha agradat poder llegir aquest article? Si voleu que en fem més, podeu fer una petita aportació a través de Bizum al número

Imatge
Donatiu Bizum

o veure altres maneres d'ajudar Catalunya Religió i poder desgravar el donatiu.