Vés al contingut

notícies relacionades

anawin-octubre-2022

Acompanyar les germanes grans i joves, repte de les superiores i abadesses catalanes

URC | La nova trobada del grup Anawin, format per superiores i abadesses representants de les congregacions religioses femenines de Catalunya que formen part de la Unió de Religiosos de Catalunya (URC), ha tingut lloc a la Casa d'Espiritualitat Maria Reina de les Filles de la Caritat de Sant Vicenç de Paül a Barcelona.
llorenç-puig

Llorenç Puig: “A la Unió de Religiosos he mirat de fer d'altaveu de realitats precioses”

CR |  El fins ara secretari general de la Unió de Religiosos de Catalunya (URC), el jesuïta Llorenç Puig, ha publicat una carta d'agraïments i de comiat "per tot allò après i rebut" en els darrers dos anys al càrrec. En el mateix comunicat, Puig informa que el nou secretari de l'URC serà el germà de la Salle Xavier Fortuny. Per la seva banda, Eduard Rey continuarà sent el president d'aquesta estructura catalana.

“Com podem comunicar-nos amb els joves?”

(CR) La Unió de Religiosos de Catalunya organitza una nova jornada centrada en la comunicació de la vida religiosa. La jornada s’adreça especialment a les persones que lideren i gestionen la comunicació en les congregacions o que la volen utilitzar com a eina al servei de la seva responsabilitat i missió. Això inclou superiors i superiores majors, caps de comunicació, responsables de pastoral o responsables d’entitats i projectes. Aquesta segona edició, a més, s’adreça especialment als responsables i implicats en pastoral juvenil i vocacional.

panoràmica

Veure la fe