Vés al contingut

notícies relacionades

vida-consagrada-urc

Com és la vida consagrada pels religiosos joves d'avui?

URC | L'Església celebra aquest divendres 2 de febrer la 28a Jornada Mundial de la Vida Consagrada. Des de la Unió de Religiosos de Catalunya (URC), conviden els religiosos i religioses a celebrar-ho a les respectives diòcesis catalanes que han organitzat diferents actes amb motiu d’aquesta festa, enguany encapçalada pel lema 'Aquí estic Senyor, facis la teva voluntat'.
susana-urc

Susana García, nova presidenta de la Unió de Religiosos de Catalunya

URC | La provincial de les Carmelites de Sant Josep, Susana García, és la nova presidenta de la Unió de Religiosos de Catalunya (URC). L’elecció s’ha fet per votació en la  86a Assemblea de l’URC, que ha tingut lloc aquesta primera quinzena de juny, en la qual s’ha acomiadat el caputxí Eduard Rey que ha finalitzat el càrrec, després de quatre anys com a president.
eduard-rey-vida-religiosa

Eduard Rey: “La Vida Consagrada és l’oportunitat d’obrir-se a allò diferent”

MONTSE PUNSODA –CR | "La vida religiosa té més sentit que mai". Fra Eduard Rey és el president de la Unió de Religiosos de Catalunya (URC) i, amb motiu de la Jornada Mundial per a la Vida Consagrada que se celebra cada 2 de febrer, parlem amb ell perquè ens expliqui quina és la situació dels consagrats i consagrades a l'actualitat. "La Vida Consagrada és l'oportunitat d'obrir-se a allò diferent", diu. 
anawin-octubre-2022

Acompanyar les germanes grans i joves, repte de les superiores i abadesses catalanes

URC | La nova trobada del grup Anawin, format per superiores i abadesses representants de les congregacions religioses femenines de Catalunya que formen part de la Unió de Religiosos de Catalunya (URC), ha tingut lloc a la Casa d'Espiritualitat Maria Reina de les Filles de la Caritat de Sant Vicenç de Paül a Barcelona.

panoràmica

Veure la fe