Vés al contingut

notícies relacionades

Celebrem els 25 anys de l’AMIC

(ACN/CR –Sant Cugat del Vallès) Catalunya Religió ha participat a la 25a assemblea general de l’Associació de Mitjans d’Informació i Comunicació (AMIC), que s’ha celebrat aquest divendres a Sant Cugat del Vallès. L’AMIC va néixer precisament en aquesta ciutat per promoure i donar suport a mitjans especialitzats i de proximitat com el nostre i ja supera la barrera del mig miler d’associats.

L’assemblea d’esplais cristians recupera la presencialitat

(Fundació Pere Tarrés) Els responsables de més de 200 centres d’esplai es reuniran aquest dissabte a Mollerussa. Treballaran per fer balanç sobre les aportacions dels centres d’esplai a l’educació dels infants, adolescents i joves durant l’any 2021, marcat per les dificultats de la pandèmia, i per fixar els nous reptes de futur en un moment de crisi sanitària, social i econòmica.

Minyons presenta el projecte CapSa de salut mental i emocional per a joves

(MEG) Prop de 800 joves voluntaris d’arreu del territori català han participat en la 45a Assemblea General Ordinària (AGO) de Minyons Escoltes i Guies de Catalunya (MEG) per reivindicar l’essencialitat de la seva tasca i per reafirmar que el lleure educatiu és necessari i segur. L’acte, celebrat aquest diumenge a l’Auditori Palau de Congressos de Girona, ha estat la primera trobada multitudinària presencial que ha celebrat l’entitat des de l’inici de la pandèmia.

Cristians de pobles i comarques: “Ser plurals és estar vius”

(Maribel Pou –MCPCC/Sant Sadurní d’Anoia) “Posseir conviccions fermes no és pas un obstacle per al diàleg, sinó més aviat una condició necessària per tirar-lo endavant”. Són paraules del teòleg peruà Gustavo Gutiérrez que han ressonat aquest diumenge en l’obertura de la 48a Jornada Nacional del Moviment de Cristians de Pobles i Comarques de Catalunya (MCPCC), celebrada al Penedès.

L'URC renova els compromisos del Congrés de la Vida Religiosa

(Unió de Religiosos de Catalunya) Aquest dijous s'ha celebrat a la 78ena Assemblea de la Unió de Religiosos de Catalunya (URC) al Seminari Conciliar de Barcelona. L'Assemblea ha tingut com un dels temes centrals la revisió dels compromisos i conclusions del Congrés de la Vida Religiosa a Catalunya celebrat entre 1993 i 1995, ara fa 25 anys.

panoràmica

Veure la fe