Vés al contingut

notícies relacionades

Romà Casanova: "Costaria entendre un país sense religiosos i religioses"

(Glòria Barrete –CR) El 2015 és l'any dedicat pel Papa Francesc a la Vida Consagrada; "no ho és perquè el Papa sigui jesuïta", ha recordat Màxim Muñoz, president de la Unió de Religiosos de Catalunya, durant l'assemblea general de la URC del passat dimecres, sinó "perquè fa cinquanta anys del document Perfectae Caritatis, que va engegar la renovació de la Vida Consagrada d'acord amb el Vaticà II.

Valls es prepara per la Setmana Santa

(Claretians) Des de fa un temps, aquelles devocions populars que potser donàvem per extingides han tornat a ressorgir, entre elles les famoses processons de Setmana Santa. A Valls des de fa 10 anys s’ha fet la represa no únicament dels seus artístics passos i les esplèndides vestes i emblemes dels confrares, saetas, tambors i armats… sinó també – val a dir-ho-, d’actes cada vegada més significatius com ara les conferències quaresmals .

Els claretians coordinen les seves entitats internacionals de solidaritat a Vic

(Claretians) La Trobada de JPIC i Solidaritat ha aplegat a Vic una quarantena de participants, entre claretians i laics, representant les diferents províncies i delegacions d'aquesta Congregació. La trobada, que va començar aquest dilluns, està organitzada per la Prefectura d’Apostolat, el secretariat general de JPIC i la Procura Missionera.

Casaldàliga explicat als nens: “ser més semblant a Jesús”

(Jordi Llisterri –CR) “Maria de Pentecosta, penyal acaronat pel Vent de l'Esperit, Cenacle de la pregària i de la cultura de Catalunya: torneu-nos oberts tothora a l'Esperit; gent d'oració, de reflexió i d'estudi; llevat i foc d'Evangeli enmig del món d'avui; ecumènicament apassionats per l'Església una que el Crist implorava en el seu testament, constructors, arreu i amb tothom, del Regne de Déu i dels Homes”. Aquest és el fragment de la Visita Espiritual a la Mare de Déu de Montserrat que va escollir l’abat Josep M.

Veure la fe