Voleu rebre les notícies?

Subscriviu-vos al butlletí gratuït

Galeria d'imatges

(U. Abat Oliba CEU) Aquest dimarts la Universitat Abat Oliba CEU (UAO CEU) i la Unió Sindical Obrera de Catalunya (USOC) han subscrit un conveni que expressa la sintonia i voluntat de col·laboració entre totes dues institucions.

L'acord concreta condicions avantatjoses per a l'accés dels afiliats de la USOC i els seus familiars de primer grau a les titulacions que ofereix la UAO CEU. Així, aquests col·lectius seran beneficiaris de diversos graus de descompte sobre el preu de la matrícula en els diferents títols que ofereix la UAO CEU. 

Els descomptes referits s'aplicaran als títols de grau, postgrau i cursos d'especialització que ofereix la UAO CEU. L'acord s'ha formalitzat a través de la signatura de la secretària general d'USOC, María Recuero Sánchez, i del rector de la UAO CEU, Rafael Rodríguez-Ponga Salamanca. 

La Universitat Abat Oliba CEU és una universitat privada d'iniciativa social i sense ànim de lucre. Ofereix formació de grau, màster i postgrau en les seves tres facultats: Comunicació, Educació i Humanitats; Dret i Economia; i Psicologia. És una de les tres universitats del grup educatiu CEU, institució educativa privada que més recursos destina i beques i ajudes a l'estudi a Espanya.