Vés al contingut

notícies relacionades

La UAO CEU i la Comissió de Conferències Episcopals de la UE signen un conveni de col·laboració

(Universitat Abat Oliba CEU) La Comissió de Conferències Episcopals de la Unió Europea (COMECE) i la Universitat Abat Oliba CEU han subscrit un acord de col·laboració amb el propòsit d'obrir camps de col·laboració per al desenvolupament de projectes de formació, programes i activitats. La UAO CEU és l'única universitat, juntament amb la de Graz, amb què COMECE ha establert aquest tipus de relació.

IQS i Jesuïtes Sarrià estrenyen lligams a través d'un conveni de col·laboració

(IQS) Atenent a la llarga tradició formativa d'IQS i l'escola Jesuïtes Sarrià - Sant Ignasi, centres propers i amb objectius compartits a nivell pedagògic, ambdues institucuions han decidit formalitzar un conveni de col·laboració i cooperació amb la voluntat d’aprofitar el màxim de sinergies entre ambdues institucions.

Bon Preu col·labora amb Càritas Catalunya

(Càritas Catalunya) Durant tot el mes d’octubre el Grup Bon Preu efectuarà una campanya d’arrodoniment solidari a benefici de Càritas Catalunya. La campanya tindrà lloc  través de la seves xarxes de supermercats de Bonpreu i Esclat a Catalunya. La crisi sanitària provocada per la COVID-19 està esdevenint en una crisi social de conseqüències devastadores per a moltes persones i famílies.

Sant Joan de Déu crea la T-Il·lusió, un bitllet per conscienciar sobre la vulnerabilitat

(Sant Joan de Déu) “Tornar a tenir claus del meu pis, de la meva vida”, “No oblidar el nom del meu net”, “Curar-me i poder tornar a jugar a handbol” i “Que no em mirin malament”, són les il·lusions del José Antonio, la Mercedes, el Jaime i el Marc, persones ateses a Sant Joan de Déu, i que aquest dijous circularan pel metro de Barcelona.

L'Ateneu Sant Pacià i la UB signen una històrica col·laboració

(Ateneu Sant Pacià) El rector de l’Ateneu Universitari Sant Pacià, Armand Puig –en representació del Gran Canceller de l’Ateneu i Arquebisbe de Barcelona, Joan Josep Omella–, i el rector de la Universitat de Barcelona, Dídac Ramírez, han signat un conveni de col·laboració “per promoure i fomentar activitats acadèmiques conjuntes”.

L’Obra Social “la Caixa” col·labora amb les Llars del Seminari

(Bisbat de Lleida) El director de Banca d’Institucions Lleida, Geremi Camí Calzada, en representació de l‘Obra Social “la Caixa” i, el vicari general del bisbat de Lleida, Ramon Prat Pons, en representació del bisbat de Lleida i del patronat de la Fundació Entre Tots i Pel Bé de Tothom, han signat aquest dilluns un acord que contempla l’atenció de les situacions personals i familiars, bàsiques, puntuals, urgents i imprevistes, de les famílies acollides a les

panoràmica

Veure la fe