Vés al contingut

notícies relacionades

Conveni per restaurar l'església de Sant Llorenç de Das

(Bisbat d'Urgell) L’església parroquial de Sant Llorenç de Das, a la Cerdanya, serà restaurada seguint el conveni de col·laboració entre el bisbat d’Urgell i la Fundació Bosch Aymerich, segons el qual la fundació finança el projecte d’execució de la restauració d’una durada de dos anys per a la rehabilitació integral de l’església de Sant Llorenç de Das. 

La UAO CEU i la Comissió de Conferències Episcopals de la UE signen un conveni de col·laboració

(Universitat Abat Oliba CEU) La Comissió de Conferències Episcopals de la Unió Europea (COMECE) i la Universitat Abat Oliba CEU han subscrit un acord de col·laboració amb el propòsit d'obrir camps de col·laboració per al desenvolupament de projectes de formació, programes i activitats. La UAO CEU és l'única universitat, juntament amb la de Graz, amb què COMECE ha establert aquest tipus de relació.

IQS i Jesuïtes Sarrià estrenyen lligams a través d'un conveni de col·laboració

(IQS) Atenent a la llarga tradició formativa d'IQS i l'escola Jesuïtes Sarrià - Sant Ignasi, centres propers i amb objectius compartits a nivell pedagògic, ambdues institucuions han decidit formalitzar un conveni de col·laboració i cooperació amb la voluntat d’aprofitar el màxim de sinergies entre ambdues institucions.

La Fundació Vedruna Catalunya Educació signa un conveni amb l'Obra Social "la Caixa"

(Vedruna Educació) El passat dijous 4 d’abril la Fundació Educativa Vedruna Catalunya Educació i l’entitat Obra Social “la Caixa” van signar un nou conveni de col·laboració entre les dues entitats. Per la xarxa de centres, amb més de 20.000 alumnes repartits entre les 36 escoles d’arreu de Catalunya, és una altra manera d’obrir camins i establir lligams en bé comú de l’educació i la societat.

Conveni de col·laboració entre Arrels Sant Ignasi i la Fundació “La Caixa”

(Arrels Sant Ignasi) Aquest dilluns s'ha signat el conveni de col·laboració entre Arrels Sant Ignasi i la Fundació Bancària “La Caixa”, arran de la presentació per part d’Arrels Sant Ignasi a la Convocatòria de Lluita contra la pobresa infantil i exclusió social 2018 de concessió d’ajuts. L'ajut està destinat a projectes que afavoreixen la promoció, el desenvolupament integral i la igualtat d’oportunitats de les persones en situació de pobresa i vulnerabilitat social que publica cada any l'entitat bancària.

Veure la fe