Voleu rebre les notícies?

Subscriviu-vos al butlletí gratuït

Galeria d'imatges

(Jesuïtes) Al llarg d'aquest curs, l'escola Jesuïtes Sarrià-Sant Ignasi ha celebrat el seu 120è aniversari. Es tracta d'una de les escoles amb més història de la xarxa Jesuïtes Educació. La cloenda de l'aniversari va tenir lloc dijous, amb una festa que va reunir pares i mares, alumnes, professors i personal de l’escola, antics alumnes i antics professors, jesuïtes i amics d’arreu.

Va ser una trobada emotiva i plena de sorpreses, amb un acte simbòlic i una missa molt especial, activitats per als nens i nenes de totes les edats, música en directe, el rodatge de la pel·lícula El tresor del Sant Ignasi protagonitzada pels alumnes de 4t i 5è de Primària. També hi va haver un còctel elaborat per l’escola d’Hostaleria Sant Ignasi i servit conjuntament amb els alumnes de 6è de Primària i 1r d’ESO, i videomapping i focs d’artifici per tancar la festa.

Aquesta festa se suma als altres dos moments cabdals que han marcat de manera especial aquesta celebració. El 3 de desembre, dia de la commemoració de l'aniversari, es va aplegar al jardí principal tota la comunitat educativa, representants de l’AMPA, d’Antics Alumnes i del Centre Sant Jaume de Badalona –vinculat a l'escola–, acompanyats d’una manera simbòlica i alhora plena de sentit, per l’antic alumne més gran del col·legi i per l'alumna més petita. 

L'exposició 'Compromís amb la innovació', a la sala de Juntes ha estat una altra de les iniciatives, en aquest cas, mostrant l'actual procés de transformació de l'escola, en el marc del projecte d'innovació pedagògica que està portant a terme la xarxa Jesuïtes Educació. Es va inaugurar el 8 de març, en el context de la celebració del dia de Sant Ignasi.