Vés al contingut

notícies relacionades

jesuites-exposicio-ignatius-experience

Com viuríem l’experiència espiritual d’Ignasi de Loiola avui?

ROGER VILACLARA –CR | La vivència espiritual d’Ignasi de Loiola dialoga amb l’actualitat al Museu Diocesà de Barcelona. Ho fa en l’exposició ‘Ignatius Experience. El poder transformador d'una ferida’ que s’ha presentat aquest dimecres al mateix museu. Una experiència que repassa la vida de sant Ignasi traslladant-la avui dia plantejant preguntes i debats al visitant.

Els exercicis espirituals de sant Ignasi, 500 anys després

(Jesuïtes) Més de 80 persones de 27 països d’arreu del món, presents al Centre d’Espiritualitat de la Cova de Sant Ignasi, i més de 200 que han seguit les ponències online, han participat al Simposi Internacional sobre els exercicis espirituals organitzat pels jesuïtes. Els assistents han reflexionat sobre l'actualitat de la proposta dels exercicis i sobre com desplegar totes les possibilitats que ofereixen per respondre als reptes d'avui.

El Govern i l'Ajuntament de Manresa inauguren l'Any Ignasià

(CR) Aquest dissabte Manresa ha acollit l'acte institucional d'inauguració de l'Any Ignasià amb motiu de la commemoració dels 500 anys de la conversió de sant Ignasi de Loiola. En l'acte hi ha participat el president de la Generalitat, Pere Aragonès, la presidenta del Parlament de Catalunya, Laura Borràs, la presidenta de la Diputació de Barcelona, Núria Marín, i l'alcalde de Manresa, Marc Aloy.

De Montserrat a Manresa: "Un camí que transforma la vida"

(Jesuïtes) Els propers dies 25 i 26 de març tindrà lloc, un any més, la vetlla de pregària de Sant Ignasi a Montserrat i l’endemà, la caminada a Manresa. Es tracta d’una activitat que organitzen els Jesuïtes de Catalunya i que recorda l’experiència que Ignasi de Loiola va fer l’any 1522.

panoràmica

Veure la fe