Vés al contingut

notícies relacionades

Una trentena d'educadors d'escoles jesuïtes d'Europa es troben a Barcelona

(Jesuïtes) Més de trenta docents de diferents països de la comunitat educativa Jesuit European Committee for Primary and Secondary Education (JECSE), la xarxa de col·legis jesuïtes d'Europa, han participat en un taller teòric i pràctic a l'escola Jesuïtes Sarrià - Col·legi Sant Ignasi de Barcelona.

IQS i Jesuïtes Sarrià estrenyen lligams a través d'un conveni de col·laboració

(IQS) Atenent a la llarga tradició formativa d'IQS i l'escola Jesuïtes Sarrià - Sant Ignasi, centres propers i amb objectius compartits a nivell pedagògic, ambdues institucuions han decidit formalitzar un conveni de col·laboració i cooperació amb la voluntat d’aprofitar el màxim de sinergies entre ambdues institucions.

Mor el jesuïta Ignasi Vila, historiador i professor de Sarrià

(Jesuïtes) Aquest divendres de matinada ha mort a Sant Cugat del Vallès, el pare Ignasi Vila i Despujol, jesuïta, historiador, mestre i escriptor. Nascut a Barcelona el 8 de setembre de 1934, va entrar al noviciat de la Companyia de Jesús a Veruela l’any 1951 , fins el 1953. A partir de llavors va seguir la seva formació com a jesuïta a Raimat (Lleida) i a Sant Cugat, on va fer estudis de Filosofia i Teologia.

Les Llenties Solidàries: tot Sant Ignasi a favor del Sant Jaume

(Jesuïtes) “El menú és ben senzill. I la causa, molt noble”. Amb aquesta invitació la Fundació Carles Blanch ha obert les inscripcions a la sisena edició del Sopar de Llenties Solidàries, a favor del Centre Sant Jaume de Badalona. L'acte tindrà lloc el proper dijous 22 de març a Jesuïtes Sarrià – Sant Ignasi.

“La nostra educació no es pot entendre sense la crida al compromís social”

(Jesuïtes) Aquest dilluns s'han inaugurat els actes de celebració dels 20 anys del Centre Sant Jaume de la Fundació Carles Blanch. L'escola Jesuïtes Sarrià – Sant Ignasi acull fins el proper 9 de novembre una exposició que repassa la trajectòria d'aquest centre socioeducatiu ubicat al barri de Gorg de Badalona. Aquesta és avui la principal obra social del col·legi.

El Centre Sant Jaume celebra 20 anys de compromís socioeducatiu

(Laura Mor –CR) Al número 33 del carrer Tortosa hi ha una porta discreta que amaga vint anys de feina sistemàtica a favor dels infants més vulnerables del sud de Badalona. És el Centre Sant Jaume de la Fundació Carles Blanch, un centre socioeducatiu que forma part del sector social de la Companyia de Jesús. Aquest dilluns l'escola Jesuïtes Sarrià – Sant Ignasi acull la inauguració del 20è aniversari de l'entitat. Els actes de celebració s'allargaran fins el 9 de novembre.

Llenties per trencar el cercle de l'exclusió a Badalona

(Jesuïtes) Aquest dijous se celebrarà una nova edició del sopar 'Llenties Solidàries' a l'escola Jesuïtes Sarrià - Sant Ignasi, que coincideix aquesta vegada amb la celebració del 120 aniversari de l'escola. Aquest sopar solidari, que arriba a la quarta edició, s'organitza a benefici de les activitats del Centre Sa

Veure la fe