Vés al contingut

notícies relacionades

bisbe-novell-casament

Xavier Novell obté la dispensa i es casa per l'Església

CR | El bisbe emèrit de Solsona Xavier Novell s'ha casat per l'Església. La seva dona, Sílvia Caballol, ho ha anunciat aquest dilluns a través d'una publicació al seu perfil d'Instagram. En el seu escrit, Caballol ha explicat que Novell va obtenir la dispensa per casar-se per l'Església "gràcies a la misericòrdia del Sant Pare".

Conesa: “Un bon bisbe s’encarnarà en la terra on va”

(Jordi Llisterri/Laura Mor –CR/Solsona) La diòcesi de Solsona ha quedat marcada pel bisbe Xavier Novell. Tant per la seva etapa episcopal amb una renovació pastoral a vegades audaç, a vegades polèmica, com sobretot per la seva accidentada sortida. Però Solsona és molt més que el bisbe Novell.

Solsona ja és a punt per a un nou govern episcopal

(Laura Mor –CR/Solsona) “Gaudiré de l’acte, per un bisbe és un dia molt especial: a partir de demà comença la meva tasca com a pastor d’aquesta església”. El bisbe Francesc Conesa ha parlat aquest divendres a la tarda amb il·lusió del servei que se li encomana com a nou bisbe de la diòcesi de Solsona. Ho ha fet la vigília de la seva presa de possessió, en roda de premsa a la Sala dels Sants Màrtirs del Palau episcopal de Solsona.

Conesa prendrà possessió com a bisbe de Solsona aquest dissabte

(CR) El nou bisbe de Solsona, Francesc Conesa, prendrà possessió del càrrec aquest dissabte al migdia a la Catedral de Solsona. Ho farà acompanyat del nunci apostòlic, l'arquebisbe Bernardito Auza, i els arquebisbes i bisbes catalans. La catedral obrirà al públic dues hores abans de la celebració que serà retransmesa pel canal de Youtube del bisbat de Solsona i pel canal de televisió 13TV.

Conesa, bisbe de Menorca, nou bisbe de Solsona

(CR) Francesc Conesa Ferrer. Nou bisbe valencià a Catalunya i nou bisbe de Menorca que és traslladat a Catalunya. Aquest dilluns al migdia la Santa Seu ha fet públic el nomenament del nou bisbe de Solsona que substitueix Xavier Novell, després de la seva renúncia d’aquest agost.

panoràmica

Veure la fe

podcasts

monogràfics

MONOGRÀFIC