Vés al contingut

notícies relacionades

La catequesi apuntala a Montserrat el mètode del “fes i confia”

(Laura Mor –CR/Montserrat) “Una de les conviccions irrenunciables dels catequistes és que no preparem per un sagrament, sinó que posem les bases per una fe que anem madurant al llarg de tota la vida”. Des del Secretariat Interdiocesà de Catequesi de Catalunya i Balears n’estan convençuts. I així ho ha defensat el seu director, Joan Àguila, a les jornades de formació que han celebrat a Montserrat.

L’Acció Catòlica General de Barcelona, amb la cultura de l’encontre

(ACG) ‘Trobar-se i trobar l’altre’ ha estat el lema de la Trobada General de l’ACG que s’ha celebrat aquest diumenge a la parròquia de Sant Pacià de Barcelona. Hi han participat persones provinents de parròquies de Santa Coloma, Poble-Sec, Sant Pau del Camp, Santa Maria del Mar, Sant Pacià, els Dolors, Sant Mateu, Sant Andreu i Crist Rei.

Cimera a Bari dels bisbes dels Mediterrani per la pau

(Vatican News) Del 19 al 23 de febrer Bari, a Itàlia, acull la trobada dels bisbes del Mediterrani sota el lema ‘El Mediterrani, frontera de la pau’, sobre la fe, la fraternitat, la llibertat religiosa, la guerra i la pobresa.

Nou impuls per a l’Acció Catòlica General des d’Àvila

(ACG) Què vol dir que els laics hem estat transformats i volem ser transformadors? Això és el que Linda Guisoni, sotssecretària del Dicasteri romà per al laïcat la família i la vida, la primera sotssecretària dona, va explicar en la seva conferència de cloenda del ‘Encuentro de laicos’ convocat per l’Acció Catòlica General a Àvila del 1 al 4 d’agost.

Els escolans de Barcelona i Sant Feliu descobreixen l'alegria de Jesús

(Bisbat de Sant Feliu) Gairebé un centenar de nens i nenes vinguts de diferents parròquies, tant de l'Arquebisbat de Barcelona com del Bisbat de Sant Feliu de Llobregat, van participar dissabte a de la XXVI trobada d'Escolans organitzada des del Seminari de Barcelona, enguany sota el lema "Farem junts el camí!"

recull de notícies

panoràmica

Veure la fe