Voleu rebre les notícies?

Subscriviu-vos al butlletí gratuït

(Bisbat de Sant Feliu) Gairebé un centenar de nens i nenes vinguts de diferents parròquies, tant de l'Arquebisbat de Barcelona com del Bisbat de Sant Feliu de Llobregat, van participar dissabte a de la XXVI trobada d'Escolans organitzada des del Seminari de Barcelona, enguany sota el lema "Farem junts el camí!"

Per descobrir el goig i l’alegria d’estar amb Jesús, els escolans van compartir una gimcana, que acabava amb la celebració de l’Eucaristia. El recorregut de les diverses proves va recordar a les diverses etapes del camí de Jesús, tot passant pel baptisme (probes amb aigua), les temptacions del desert (laberint fosc), la predicació (observant les dificultats tant de comunicar el missatge com de rebre'l), la vinguda de l’Esperit Sant (amb la flama de les espelmes). El punt d’arribada va ser “la muntanya de les benaurances”, moment per rebre una petita reflexió sobre totes aquestes activitats. El camí que van fer junts  va ser un recorregut per tot l’entorn del Seminari, des dels jardins exteriors fins a les terrasses de l’edifici.

En acabar la gimcana, els escolans i l’equip dels seminaristes van participar plegats de l'eucaristia, presidida pel rector del seminari de Barcelona, Felip-Juli. Després de l’altar, la taula del dinar de germanor i per concloure, els participants van renovar les promeses del baptisme amb un ciri singular que era alhora el record de la trobada, símbol de la llum del crist i els nostres compromisos com a cristians.