Vés al contingut
Catalunya Religió
catedral-tortosa
Fotografia: Bisbat de Tortosa.

Bisbat de Tortosa El capítol de la catedral de Tortosa ha presentat aquest dimecres una nova visita turística completament visual, multimèdia i, pròximament, multiidioma. Es tracta d'una aplicació que, un cop descarregada, permet la visita virtual de la catedral completament portàtil i offline.

L'audioguia és part d'un concepte global de comunicació, expliquen des del bisbat de Tortosa. La idea és generar un ecosistema multimèdia de la catedral amb "unes extraordinàries capacitats de promoció i comunicació".

El bisbat vol, d'aquesta manera, millorar l'experiència dels viatgers i els pelegrins que s'acosten a "l'extraordinari patrimoni" de l'exposició permanent, el claustre, la catedral i tota la diòcesi.

Una guia de propostes diverses

Pel que fa a l'aplicació, l'audioguia permet preparar la visita personalitzada de cadascú, visitar l'exposició permanent, l'interior de la catedral, observar la catedral des de la capella major i interactuar amb un mapa de tota la diòcesi. A més, també hi ha una portada d'actualitat i un cercador personalitzat.

Sobre la visita, el bisbat de Tortosa assegura que l'usuari veu el mateix a la realitat i al dispositiu, però amb icones i pictogrames superposats sobre aquesta realitat. Les icones guien i proposen amb diferents ítems: 'Què no et pots perdre'; 'On has de mirar'; i 'Qui és qui a l’obra d’art que contemples'. Tot plegat, amb una locució de suport.

Us ha agradat poder llegir aquest article? Si voleu que en fem més, podeu fer una petita aportació a través de Bizum al número

Donatiu Bizum

o veure altres maneres d'ajudar Catalunya Religió i poder desgravar el donatiu.