Vés al contingut

notícies relacionades

La nova província de Sant Pau: una oportunitat pels claretians

(Claretians) En clau d’oportunitat. Així veuen els claretians més joves la futura nova província que agruparà Catalunya, Euskal Herria, França i Itàlia. Serà efectiva a partir de l’1 de gener del 2020 i rebrà el nom de Província de Sant Pau. La darrera trobada sectorial d’aquest nou projecte va aplegar 35 participants a la Casa d’Espiritualitat de les Religioses Maria Immaculada a Barcelona.

Hi haurà canvi de provincial dels jesuïtes el mes de juliol

(Jesuïtes) L'actual superior provincial dels jesuïtes a Espanya, Francisco José Ruiz Pérez, ha comunicat, a la darrera reunió de superiors jesuïtes de la Província d'Espanya, que el juliol de 2017 hi haurà canvi de provincial. Properament s'iniciarà el procés per a l'elecció del seu successor que, probablement, acabarà a principis de juliol, amb la presa de possessió del nou provincial.

Els claretians escullen nou govern provincial

(Claretians) Aquest diumenge s’iniciarà a Vic el XXIIè Capítol Provincial dels claretians de Catalunya. Segons l’actual superior provincial, el pare Màxim Muñoz, la novetat més important d’aquest capítol és que haurà de preparar les bases per la constitució d’una nova Província Claretiana, formada pels claretians de Catalunya, Euskal Herria, França i Itàlia.

L’Escola Pia de Catalunya celebra el Capítol Provincial

(Escola Pia) Des d'aquest divendres l’Escola Pia de Catalunya celebrarà el Capítol Provincial. Enguany, els dies 20, 21, 27 i 28, amb una participació de 30 religiosos i 25 laics, es definiran les propostes, les proposicions i les polítiques que marcaran el treball d’aquests propers anys. Un dels moments claus del Capítol serà l’elecció del nou provincial.

La reorganització dels claretians a Europa s'acosta a la fase final

(Claretians) Nova trobada sobre la reorganització de la presència dels Missioners Claretians a Europa. Aquest treball, que ja ve d’uns quants anys, ara està arribant a la seva fase final. Especialment pel que fa a reorganització, l’equip de govern general que serà elegit el proper mes de setembre haurà de prendre una decisió.

Culmina el procés d’integració de les províncies jesuïtes

(Jesuïtes) El pare Adolfo Nicolás, superior general de la Compañía de Jesús, presideix aquest dissabte 21 de juny a Madrid la celebració de la creació de la nova Província d’Espanya. L’acte consisteix en una eucaristia al Col·legi Nuestra Señora del Recuerdo. Durant la celebració, es llegirà el decret de creació de la nova Província i la patent del nomenament del pare provincial, Francisco José Ruiz Pérez.

Veure la fe