Vés al contingut
Catalunya Religió

Per saber-ne més

(Escola Pia) Des d'aquest divendres l’Escola Pia de Catalunya celebrarà el Capítol Provincial. Enguany, els dies 20, 21, 27 i 28, amb una participació de 30 religiosos i 25 laics, es definiran les propostes, les proposicions i les polítiques que marcaran el treball d’aquests propers anys. Un dels moments claus del Capítol serà l’elecció del nou provincial.

El Capítol Provincial té tres fases: l'anàlisi de la realitat, les votacions, i el futur. A la fase de futur hi ha dos elements: les proposicions i les propostes; les proposicions són d'acompliment directe, i seran les que marcaran les polítiques generals i els objectius del Capítol Provincial. Les propostes, en canvi, surten de les assembles precapitulars, dels religiosos, dels laics que han volgut dir-hi la seva, i és a partir d'aquestes propostes que s'elaboren les línies de futur.

Com a preparació del Capítol, l’Escola Pia ha comptat amb les jornades precapitulars, cinc sessions, celebrades de novembre a febrer, on s’han treballat temes d'interès com: l’anàlisi de l'entorn; el compromís cristià més enllà de la vida religiosa; l'espiritualitat transformadora; l'educació com a transformació social, i la transformació des del món local. Amb motiu de la celebració del Capítol, s’ha habilitat un blog on es podrà trobar cròniques diàries, testimonis i fotografies actualitzades.

Us ha agradat poder llegir aquest article? Si voleu que en fem més, podeu fer una petita aportació a través de Bizum al número

Donatiu Bizum

o veure altres maneres d'ajudar Catalunya Religió i poder desgravar el donatiu.