Vés al contingut

notícies relacionades

Diversos homenatges a Casaldàliga en l’aniversari de la seva mort

(CR) Aquest diumenge 8 d’agost farà un any de la mort del bisbe claretià Pere Casaldàliga. En aquest context s’han organitzat diversos homenatges de caire internacional en record del religiós, que va ser un referent de la lluita per la justícia i la defensa dels més vulnerables. 

Barcelona agraeix “l’utopia fèrtil” de Casaldàliga

(Laura Mor –CR) “Que en Pere va sembrar és una evidència”. És una de les moltes frases que aquest dilluns al vespre han mostrat ben viu el llegat de Pere Casaldàliga. Dues-centes persones s’han aplegat a Barcelona la vigília de Sant Pere per agrair el mestratge de qui va ser bisbe de São Félix do Araguaia. Amb un encàrrec compartit: el món continua ferit i cal militar en l’esperança.

Nou homenatge conjunt a Pere Casaldàliga

(Fundació Pere Casaldàliga) L’Ajuntament de Barcelona, l’Associació Araguaia i la Fundació Pere Casaldàliga retran un homenatge conjunt a Pere Casaldàliga a la ciutat de Barcelona.

Apropar-se a Pere Casaldàliga a través de la seva poesia

(Claret) L’Editorial Claret publica 'Pere Casaldàliga. Quan la fe es fa poesia', quan es compleix gairebé un any de la mort del bisbe claretià i justament la setmana vinent es retrà un nou homenatge públic al bisbe a la ciutat de Barcelona. El proper 8 d’agost del 2021 farà un any que el qui va ser un referent de la lluita per la justícia i la defensa dels més vulnerables ens va deixar.

panoràmica

Veure la fe

podcasts

monogràfics

MONOGRÀFIC