Vés al contingut

notícies relacionades

oar-nit-religions

La Nit de les Religions tornarà a la total presencialitat

OAR | La setena edició de la Nit de les Religions de Barcelona se celebrarà els dies 17 i 18 de setembre. Enguany, a diferència de les anteriors edicions que es van adaptar a la realitat marcada per un context de crisi sanitària, la Nit de les Religions torna a la gairebé total presencialitat. 

Barcelona posa en joc el millor de cada tradició religiosa

(Laura Mor –CR) Tenien moltes ganes de retrobar-se. I han fet un sobreesforç per mantenir la iniciativa amb les restriccions per l’actual context de pandèmia. En un moment que demana allunyar prejudicis, cada comunitat religiosa s’ha sentit, més que mai, cridada a portar el millor de cada tradició. Els participants de la Nit de les Religions ho han explicitat en la cinquena edició celebrada aquest cap de setmana a Barcelona.

La Nit de les Religions manté les activitats presencials

(Audir) Els dies 12 i 13 de setembre se celebrarà la cinquena edició de La Nit de les Religions de Barcelona. La iniciativa compta amb un programa d’activitats presencials i virtuals organitzades per 33 comunitats religioses i associacions de la ciutat, que inclouen xerrades, visites guiades, concerts i representacions teatrals, entre d’altres.

La Nit de les Religions, una gran oportunitat per les confessions

(Lucia Montobbio-CR)  Els dies 14 i 15 de setembre es celebra la quarta edició de La Nit de les Religions a Barcelona. Seran dos dies de portes obertes i d’activitats organitzades per conèixer i interaccionar amb la diversitat religiosa i tradicional de la ciutat. La iniciativa ha crescut cada any en nombre d’entitats que hi participen i aquest any ja són 54. La iniciativa està pensada pels assistents que visiten el centre, però per confessions és una gran oportunitat.

Ruta Petit Dialogal, les religions obren les portes als infants

(Joan Gómez i Segalà / Dialogal) Una quinzena d’infants amb les seves famílies van descobrir tres religions en la ruta organitzada per la revista Dialogal. Dissabte al matí, musulmans, sikhs i budistes zen els van acollir en el marc de la tercera Nit de les Religions.

Les tradicions religioses de Barcelona obren de nou les seves portes de nit

(CR) Per tercer any consecutiu l'Associació Unesco per al Diàleg Interreligiós i Interconviccional –AUDIR– organitza la Nit de les Religions, un espai de trobada entre la ciutadania i les comunitats religioses de la ciutat de Barcelona que se celebra el 15 de setembre a partir de les deu de la nit.

"Fem un cafè?". L'acollida nocturna de les religions

(Alba Sabaté - David Casals / CR) Contra la por, els prejudicis i el desconeixement. La pau, la convivència i el plaer d’aprendre han estat la benzina que ha fet que la segona edició de la Nit de les Religions a Barcelona hagi anat rodada.  Més de 30 comunitats de 13 religions diferents han participat en una jornada que impulsa que persones de totes les creences i conviccions coneguin les confessions presents a la ciutat d’una manera lliure i amena.

Veure la fe

podcasts