Vés al contingut

notícies relacionades

nit-religions-2023-visita-00

La Nit de les Religions: “Aprofitem el fet interreligiós del barri per fomentar la convivència”

ANNA GUIMERÀ –CR | El Grup Interreligiós del Raval (GIR) ha ofert aquest dissabte 21 d’octubre una ruta guiada per diferents centres religiosos de barri del Raval de Barcelona. Aquesta activitat ha estat emmarcada dins del programa de la vuitena edició de 'La Nit de les Religions, Conviccions i Creences en Diàleg'. La ruta ha fet parada a dos llocs, la Mesquita Tarek Ibn Ziad i a la Parròquia Mare de Déu del Carme del Raval. “És necessari buscar els nostres punts comuns pel benestar del barri”, ha explicat el president del GIR, Mohamed Halhoul, durant la visita a la Mesquita.

segona nit de les religions a Tarragona

“La Nit de les Religions a Tarragona permetrà a creients i ateus conviure amb totes les comunitats”

CR | "Totes les comunitats religioses de Tarragona estan implicades en la Nit de les Religions". Ho ha explicat orgullós l'alcalde de Tarragona, Pau Ricomà, en la inauguració d'aquesta segona edició de la iniciativa que proposa l'Associació de la UNESCO per al Diàleg Interreligiós i Interconviccional (AUDIR). Sobre aquestes jornades que s'allarguen fins aquest diumenge, Ricomà ha assegurat que permetran que, tant creients com no creients, puguin "conèixer, respectar i conviure" amb les diferents comunitats religioses de Tarragona.

nit-religions-tarragona-2021

La Nit de les Religions arriba a Sant Cugat del Vallès

AUDIR | Després de Barcelona i Tarragona, La Nit de les Religions serà una realitat a Sant Cugat del Vallès aquest dissabte. L'Associació Unesco per al Diàleg Interreligiós (AUDIR) organitza la primera edició, que compta amb la col·laboració de l'Ajuntament, i inclou una vintena d’activitats de vuit tradicions religioses o conviccionals presents a la ciutat que es duran a terme al llarg del dia.

nit-religions-2022-0

Nit de les Religions: “Els gitanos sempre hem sigut molt creients”

DAVID CASALS –CR | L’espiritualitat del poble gitano ha estat aquest cap de setmana un dels protagonistes de ‘La nit de les religions’, una jornada de portes obertes a una quarantena de llocs de culte, organitzada pel grup jove de l’Associació Unesco per al Diàleg Interreligiós (AUDIR).
oar-nit-religions

La Nit de les Religions tornarà a la total presencialitat

OAR | La setena edició de la Nit de les Religions de Barcelona se celebrarà els dies 17 i 18 de setembre. Enguany, a diferència de les anteriors edicions que es van adaptar a la realitat marcada per un context de crisi sanitària, la Nit de les Religions torna a la gairebé total presencialitat. 

Veure la fe

podcasts