Vés al contingut

notícies relacionades

barcelona-gotica-exposicio

El Museu Diocesà i la Catedral de Barcelona exposaran obres del gòtic català a Portugal

CATEDRAL DE BARCELONA | Barcelona gòtica. Obres del Museu Diocesà i la Catedral de Barcelona és el títol de l'exposició que des del 20 d'abril fins al 3 de juliol del 2023 acollirà el Museu Nacional de Arte Antiga a Lisboa. La mostra, que s'ha presentat aquest dijous a Barcelona, inclou una selecció rellevant d'obres gòtiques de l'arxidiòcesi que sortirà per primera vegada de les seves seus, juntament amb obres dels fons del Museu Nacional de Arte Antiga.

jesuites-exposicio-ignatius-experience

Com viuríem l’experiència espiritual d’Ignasi de Loiola avui?

ROGER VILACLARA –CR | La vivència espiritual d’Ignasi de Loiola dialoga amb l’actualitat al Museu Diocesà de Barcelona. Ho fa en l’exposició ‘Ignatius Experience. El poder transformador d'una ferida’ que s’ha presentat aquest dimecres al mateix museu. Una experiència que repassa la vida de sant Ignasi traslladant-la avui dia plantejant preguntes i debats al visitant.

museu-diocesa-bcn

L'experiència espiritual d'Ignasi de Loiola arriba al Museu Diocesà de Barcelona

CR | 'Ignatius Experience, el poder transformador d'una ferida' és la nova exposició que es pot visitar des d'aquest dijous al Museu Diocesà de Barcelona. Coincidint amb el 500 aniversari de l'arribada d'Ignasi de Loiola a Manresa, l'exposició vol acostar al públic l'experiència mística que va viure el sant. Estarà disponible fins al 5 de febrer de 2023. 

Veure la fe