Vés al contingut

notícies relacionades

forum-vilarassau-00

L'Escola Cristiana celebra el primer 'Fòrum Marc Vilarassau' per a capellans

FECC | La parròquia de Sant Pau del Camp de Barcelona ha acollit aquest dilluns el primer Fòrum Marc Vilarassau organitzat per la Fundació Escola Cristiana de Catalunya (FECC). Un acte que ha tingut present el jesuïta Marc Vilarassau i que ha servit per parlar del procés de reflexió estratègica en el que es troba immersa la FECC. 

“El que més segrega és pagar per venir a la concertada”

(Laura Mor –CR) Els representants de la comunitat educativa de l’escola concertada han alertat al Parlament de Catalunya del perill de menystenir “la iniciativa social del país”. Ho han fet aquest dimarts en una compareixença en la Comissió d’Educació, a proposta del PSC. En la intervenció han reivindicat un millor finançament que permeti la gratuïtat de l’ensenyament també a la seva xarxa i han defensat un model de col·laboració público-privada.

El nou currículum de religió, més obert i dialogant

(Laura Mor –CR/Tarragona) El nou currículum de la classe de religió catòlica conferirà a aquesta matèria més obertura. És el resultat de mesos de diàleg i treball participatiu amb la comunitat educativa per part de la Conferència Episcopal Espanyola i del Ministeri d’Educació. La classe de religió catòlica serà més competencial i tindrà una orientació cap a la resta del sistema educatiu, amb el reforç de vincles amb la resta de matèries.

Veure la fe

podcasts