Vés al contingut

notícies relacionades

quorum-00

La consellera d’Educació reconeix el “compromís social” de l’escola cristiana

JORDI LLISTERRI –CR | Moment de reivindicació del servei de l’escola cristiana a Catalunya. Aquest dijous el congrés Quòrum23 aplega a la Salle Bonanova 800 membres representant la potència d’aquesta xarxa educativa a Catalunya. En la inauguració hi ha intervingut la consellera d’Educació, Anna Simó. Malgrat les desavinences històriques entre la conselleria i l’escola concertada, Simó ha volgut reconèixer explícitament l’aportació de les escoles cristianes al servei públic d’educació de Catalunya.
claret-llibre-00

“No hem de tenir por a unir educació i evangelització a les nostres escoles”

ROGER VILACLARA –CR | No sempre és fàcil combinar evangelització i educació, però les escoles cristianes estan disposades a lluitar per mantenir la seva identitat. I aquest és un dels motius de Edua&Eva, la nova publicació que la Fundació Escola Cristiana de Catalunya ha presentat aquest dimarts a la Llibreria Claret.

forum-vilarassau-00

L'Escola Cristiana celebra el primer 'Fòrum Marc Vilarassau' per a capellans

FECC | La parròquia de Sant Pau del Camp de Barcelona ha acollit aquest dilluns el primer Fòrum Marc Vilarassau organitzat per la Fundació Escola Cristiana de Catalunya (FECC). Un acte que ha tingut present el jesuïta Marc Vilarassau i que ha servit per parlar del procés de reflexió estratègica en el que es troba immersa la FECC. 

Veure la fe

podcasts