Vés al contingut

notícies relacionades

Memorial pere Tena

Aurelio García: “A Barcelona em vaig introduir en el món litúrgic acadèmic”

GLÒRIA BARRETE –CR | L’actual subsecretari del Dicasteri per al Culte Diví i la Disciplina dels Sagraments, el bisbe Aurelio García, ha rebut aquest dijous el guardó Memorial Pere Tena de Pastoral Litúrgica. L’acte de lliurament, celebrat a l’Aula Magna del Seminari Conciliar de Barcelona, ha servit també per recordar els deu anys de la mort de qui va ser bisbe auxiliar de Barcelona, Pere Tena, i que dona nom al guardó.

valladolid-aurelio-garcia

El professor de litúrgia Aurelio García guanya el Memorial Pere Tena

CPL | Monsenyor Aurelio García és el nou guanyador del Memorial Pere Tena de Pastoral Litúrgica. El Centre de Pastoral Litúrgica de Barcelona (CPL) li ha concedit la desena edició d'aquest guardó "per la seva gran i diversa trajectòria en el camp de la litúrgia".

L’Institut de Litúrgia: “Cal tornar a proposar el pensament cristià a la cultura contemporània”

(Laura Mor –CR) “Un peix que es mossega la cua”. És com ha descrit Gabriel Seguí el setè Memorial Pere Tena. L’Institut de Litúrgia que presideix ha rebut, aquest dimecres al migdia, el guardó que atorga el Centre de Pastoral Litúrgica de Barcelona. El CPL, justament, va ser fundat i presidit pel bisbe Pere Tena i Garriga que, alhora, va crear i dirigir l’Institut Superior de Litúrgia de Barcelona, origen de l’institut que avui aixopluga l’Ateneu Universitari Sant Pacià.

panoràmica

Veure la fe