Vés al contingut

notícies relacionades

El liturgista Matías Augé, “sempre fidel al Concili Vaticà II”

(Roger Vilaclara –CR) El claretià Matías Augé ha recollit aquest dimecres al migdia el VIII Memorial Pere Tena de Pastoral Litúrgica que atorga el Centre de Pastoral Litúrgica de Barcelona (CPL). En l'acte celebrat a l'aula Magna del Seminari Conciliar de Barcelona, s'ha reconegut la fidelitat d'Augé al Concili Vaticà II pel que fa a la reforma de la litúrgia.

L’Institut de Litúrgia: “Cal tornar a proposar el pensament cristià a la cultura contemporània”

(Laura Mor –CR) “Un peix que es mossega la cua”. És com ha descrit Gabriel Seguí el setè Memorial Pere Tena. L’Institut de Litúrgia que presideix ha rebut, aquest dimecres al migdia, el guardó que atorga el Centre de Pastoral Litúrgica de Barcelona. El CPL, justament, va ser fundat i presidit pel bisbe Pere Tena i Garriga que, alhora, va crear i dirigir l’Institut Superior de Litúrgia de Barcelona, origen de l’institut que avui aixopluga l’Ateneu Universitari Sant Pacià.

L’Institut de Litúrgia guanya el Memorial Pere Tena

(CPL) El Centre de Pastoral Litúrgica de Barcelona ha concedit el VII Memorial Pere Tena de Pastoral Litúrgica al nou Institut de Litúrgia ad instar Facultatis de l’Ateneu Universitari Sant Pacià.

El Centre de Pastoral Litúrgica lliura a Piero Marini el Memorial Pere Tena

(CPL) El president del Centre de Pastoral Litúrgica (CPL), Josep Maria Romaguera, ha lliurat el guardó commemoratiu del V Memorial Pere Tena de Pastoral Litúrgica a monsenyor Piero Marini, arquebisbe de Martirano i president de la Comissió Pontifícia per als Congressos Eucarístics Internacionals, en presència de l'arquebisbe emèrit de Barcelona, Lluís Martínez Sistach, i dels guardonats pel Memorial en edicions anteriors, entre ells l'abat de Montserrat, Josep

panoràmica

Veure la fe