Vés al contingut

notícies relacionades

lucia-caram - 1

Lucía Caram: “Ens falten més creients creïbles”

ROGER VILACLARA –CR | Mentre esperem al despatx de la direcció del Convent de Santa Clara de Manresa, escoltem sor Lucía Caram a l’altra banda de la porta. La gestió del dia a dia provoca que s’hagi de reservar un nou viatge a Ucraïna d'urgència per poder acompanyar un dels refugiats que viu amb la comunitat. “Vol anar a passar els seus últims dies amb la seva família i l’acompanyarem”, ens diu després d’atendre diverses trucades. És ella mateixa qui fa la gestió del transport i el viatge.

500 Ignasi Generalitat

El Papa adreça una carta a l’acte a la Generalitat dels 500 anys de Sant Ignasi a Manresa

CR | El papa Francesc ha fet arribar una carta fer-se present a l’acte institucional que s’ha celebrat aquest dilluns a la Generalitat per commemorar els 500 anys de l’estada de Sant Ignasi de Loiola a Catalunya. L’acte ha estat presidit pel president Pere Aragonès i el cardenal Joan Josep Omella ha estat el responsable de llegir el text del Papa.

forum-manresa-2022

La néta de Ghandi, entre els noms confirmats al Fòrum Internacional Multireligiós

MANRESA 2020 | El Fòrum Internacional Multireligiós Manresa 2022 ha donat a conèixer els primers noms dels participants de les jornades. Aquesta setmana s'ha anunciat que hi haurà la copresidenta de 'Religions for Peace' i néta de Mahatma Gandhi, Ela Gandhi. Coneguda per ser vista de forma habitual a l’avantguarda del moviment multireligiós global. Destaca especialment per la seva feina contra l’Apartheid a Sud-Àfrica, així com la seva participació en el parlament d’aquest país del 1994 al 2004.

Musical Enecus

Manresa estrena Enecus, l’Ignasi gentleman que es fa pelegrí

MONTSERRAT BOIXAREU –CR | Sant Ignasi de Loiola és Enecus en el musical que s’ha estrenat aquest cap de setmana a Manresa. És un dels actes destacats que commemora els 500 anys de la conversió del sant i que posa de relleu els onze mesos que va viure a Manresa.

panoràmica

Veure la fe

podcasts