Vés al contingut
Catalunya Religió
Galeria de fotos Media

Ministeri d'Indústria, Comerç i Turisme | Acompanyada de l'alcalde de Manresa, Marc Aloy, la ministra d'Indústria, Começ i Turisme, Reyes Maroto, ha visitat aquest divendres la ciutat de Manresa. En la seva visita, la ministra ha conegut la Cova de Sant Ignasi de Manresa i ha vist els mosaics de Marko Rupnik del Santuari de la Cova. També han acompanyat a Maroto el superior de la Comunitat de la Cova, David Guindulain, i el delegat dels jesuïtes a Catalunya, Enric Puiggròs.

La visita s'ha realitzat en el marc de les inversions que ha aprovat el ministeri dels fons Next Generation assignats al Pla de Modernització i Competitivitat del sector turístic. L'Ajuntament de Manresa ha rebut dues subvencions per a la rehabilitació de béns d'interès cultural pertanyents a l'etapa final del Camí Ignasià i per ampliar l'espai turístic de Manresa.

Per a la ministra Reyes Maroto, “el suport del Govern al projecte del Camí Ignasià de Manresa és un exemple de la recerca contínua de nous productes i noves destinacions turístiques per a la diversificació i la desestacionalització del model turístic en què es treballa".