Vés al contingut

complicitatsmanresa.jpg

Fa uns dies que la Montse Sala, de l'agrupació sardanista Dintre el Bosc , es va posar en contacte amb l'escola (FEDAC Manresa, "Dominiques") per a proposar-nos el col·laborar a la campanya de recollida de taps. L'entrevista que va sortir publicada al diari Regió 7 ens va commoure a tots ( petits i grans). Hi participa tota l'escola. A nivell de tota la ESO i Batxillerat hem comentat sobre com és d'important el viure plenament , ser agraïts per tot i col·laborar en aquelles petites coses que estan al nostre abast... és amb les petites coses que s'aconsegueixen grans gestes.
Abocats tots a la campanya de recollida de taps, dimarts 30d’octubre, vam anar a fer la primera entrega dels taps recollits ( més de 30 garrafes plenes de taps i tota una colla de bosses plenes). Vam sortir de l'escola amb dos alumnes de cada classe, des de primer d'ESO fins a primer de Batxillerat, un total de divuit alumnes.
Un cop als locals la Montse Sala i un altre membre de l'agrupació ens van rebre i ens van explicar el perquè de la campanya, el sentit de tot plegat.
Els alumnes, especialment els grans, van sortir fent-se moltes preguntes i qüestionant-se què farien ells si es trobessin en alguna situació semblant.
El camí de tornada va ser tota una reflexió sobre les actituds davant la vida, sobre les pors i el coratge. Val a dir que estan més motivats que mai en intentar recollir taps i més taps i anar fent xarxes de recollida entre familiars, veïns...establint unes veritables "xarxes de complicitats"

Imma Perlacia Barniol

Us ha agradat poder llegir aquest article? Si voleu que en fem més, podeu fer una petita aportació a través de Bizum al número

Donatiu Bizum

o veure altres maneres d'ajudar Catalunya Religió i poder desgravar el donatiu.