Vés al contingut

(Cova de St Ignasi) A Manresa oferim en anglès un Ignatian Immersion Course de cinc setmanes. En les tres edicions que hem proposat ens ha desbordat la quantitat de peticions.

Després de diversos intents, oferirem, a més de l’anglesa, UNA ALTRA EDICIÓ EN CASTELLÀ.

Tot i que sigui del 3 novembre al 14 desembre, avancem ja el programa i obrim la matricula: http://covamanresa.cat/docs/immersio_ignasiana_castella.pdf

• Els assistents valoren el fet de la IMMERSIÓ en els "llocs fundants" de l'espiritualitat ignasiana, en concret Manresa, amb visites a Montserrat, Loiola, Javier, Barcelona.

• Pensem en jesuïtes, seglars ignasians .., membres d'institucions educatives, pastorals, socials, universitàries, ONG ..., a qui ajudaria -per a una missió compartida més profunda- un aprofundiment teòrico-experiencial de l'espiritualitat ignasiana.

Immersos en aquesta geografia, l'estudi dels temes ignasians cobra un sabor especial que facilita el "sentir i gustar internament".

La setmana d'Exercicis (pregant a la Cova, a l'Hospital on va fer estada Ignasi, a la riba del Cardener, en el lloc de la eximia Il·lustració, etc.) ajuda a reviure de manera molt especial la mística d'Ignasi.

Per a més informació o per sol·licitar matricula: cmarcet@covamanresa.cat

Us ha agradat poder llegir aquest article? Si voleu que en fem més, podeu fer una petita aportació a través de Bizum al número

Donatiu Bizum

o veure altres maneres d'ajudar Catalunya Religió i poder desgravar el donatiu.