Vés al contingut

notícies relacionades

llibres-claret

Les recomanacions de la llibreria Claret per aquest Nadal

CLARETIANS | Amb l’arribada de Nadal, la llibreria Claret proposa un seguit de lectures espirituals que ens poden ajudar a viure millor el temps litúrgic de l’Advent i a acollir amb esperança el naixement de Jesús. Tot seguit repassem les principals novetats.
llibres-baula-nadal-2023

Nadal i llibres: una combinació perfecta

BAULA | Les festes nadalenques són una època de celebració, però també és un moment de compartir. I no hi ha res millor que fer-ho en família celebrant i compartint unes bones estones de lectura. Enguany Baula ve carregada de novetats que encaixen perfectament en aquestes dates tan entranyables. Aquestes són les seves propostes per fer passar el fred tot llegint.
poblet-llibres

El Monestir de Poblet proposa diferents lectures per Sant Jordi

CR | Setmana de recomanacions literàries al Monestir de Poblet. Coincidint amb la celebració de la diada de Sant Jordi aquest diumenge, les xarxes socials del monestir s'han omplert de propostes per llegir en les pròximes setmanes. Són recomanacions relacionades amb el patrimoni, l'orde cistercenc o l'abadia de Poblet.
sant-jordi-baula

4 llibres per conèixer una renovada llegenda de Sant Jordi

BAULA | “Sant Jordi, llibres i roses”. Per molts és considerat el millor dia de l’any. La diada de Sant Jordi, patró de Catalunya, és el dia que “els carrers s’omplen de paradetes de roses i llibres que les persones que s’estimen es regalen les unes a les altres”.
sant-jordi-2023-2

Les llibreries religioses recomanen 15 lectures per Sant Jordi

CR | En vigílies de la diada de Sant Jordi, des de Catalunya Religió us presentem 15 recomanacions de llibres que fan les principals llibreries religioses del país. Són novel·les, contes per a petits, llibres espirituals o recursos pedagògics que presenten la Llibreria Claret, la Llibreria Paulines, Publicacions de l'Abadia de Montserrat, el Centre de Pastoral Litúrgica (CPL) o les llibreries diocesanes de Girona i Tarragona.
baula-llibres-Nadal

11 contes de Nadal per llegir en família 

BAULA | "Per Nadal, cada ovella al seu corral”, diu la dita. I és ben cert, Nadal és època de passar llargues estones a casa, però des de l'editorial Baula asseguren que "si és envoltats de llibres, molt millor".
llibreries-religioses

On puc trobar una llibreria religiosa prop de casa?

CR | El comerç electrònic ha posat en perill els últims anys la supervivència de les llibreries. Una tendència que també afecta les llibreries religioses i d’inspiració cristiana de casa nostra. Algunes s'han actualitzat i disposen d’un web amb botiga virtual. Però la immensa majoria continuen agraïnt la venda presencial que encara mantenen bona part dels seus clients.

panoràmica

Veure la fe