Vés al contingut

notícies relacionades

pessebre-mcecc-2022

Els esplais cristians pugen els pessebres als cims i ermites de Catalunya

FUNDACIÓ PERE TARRÉS | Centenars de persones de diversos centres i grups d’esplais del Moviment de Centres d’Esplai Cristians Catalans (MCECC) de la Fundació Pere Tarrés, han portat el naixement de Jesús als cims de Catalunya aquests últims caps de setmana de desembre.
congres-pere-tarres

El Congrés del Lleure conclou amb una crida per aconseguir una societat més inclusiva

FUNDACIÓ PERE TARRÉS | La necessitat de reforçar el treball en xarxa entre administracions, institucions, entitats socials i projectes comunitaris per estendre les activitats de lleure a col·lectius que ara n’estan exclosos ha estat una de les grans demandes del I Congrés Internacional de Lleure Educatiu i Acció Sociocultural.
relig

El lleure i la diversitat religiosa centraran la jornada RELIG 2022

DGAR | La jornada RELIG 2022, que organitza la Direcció General d'Afers Religiosos (DGAR), estarà dedicada a debatre i reflexionar sobre com l'educació en el lleure i la diversitat religiosa poden esdevenir eines de transformació per a la cohesió social. La jornada tindrà lloc el proper 8 de novembre en format telemàtic.

L'Esplai Epis celebra 40 anys amb el relleu assegurat

(Bisbat de Lleida) Una part de la Comunitat Educativa del col·legi Episcopal, així com exalumnes, exprofessors, pares i mares, i amics i amigues es van retrobar aquest dissabte a Vilaller, a les colònies de Riupedrós i Montsant per celebrar la cloenda dels actes commemoratius del 40 aniversari de l'Esplai Epis i de les colònies a la Ribagorça.

panoràmica

Veure la fe