Vés al contingut

Missatge del Sant Pare Francesc als coreans,
amb motiu de l’imminent viatge apostòlic a la República de Corea
.
Dilluns, 11 d'agost de 2014

Estimats germans i germanes!

D’aquí a uns dies, si Déu ho vol, seré amb vosaltres, a Corea. Us agraeixo ja des d’ara el vostre acolliment i us convido a pregar conjuntament amb mi, perquè aquest viatge apostòlic doni bons fruits per a l’Església i per a la societat coreana.

«Alça’t, resplendeix!» (Is 60,1): amb aquestes paraules, que el profeta adreçà a Jerusalem, jo m’adreço a vosaltres. És el Senyor qui us invita a acollir la seva llum, a acollir-la en el cor per reflectir-la en una vida plena de fe, d’esperança i d’amor, plena de la joia de l’Evangeli.

Com ja sabeu, vinc amb motiu de la Sisena Jornada Asiàtica de la Joventut. Als joves molt especialment els portaré la crida del Senyor: «Joventut d’Àsia, alça’t! La glòria dels màrtirs brilla sobre teu». La llum de Crist ressuscitat brilla com en un mirall en el testimoniatge de Paul Yun Ji-chung i de 123 companys, tots ells màrtirs de la fe, que proclamaré beats el proper 16 d’agost a Seoul.

Els joves són portadors d’esperança i d’energia per al futur; però també són víctimes de la crisi moral i espiritual dels nostres temps. Per això m’agradaria anunciar-los a ells i a tots l’únic nom en el qual podem ésser salvats: Jesús, el Senyor.

Estimats germans i germanes coreans, la fe en Crist ha arrelat profundament en la vostra terra i ha produït fruits abundants. Els ancians són els guardians d’aquest llegat: sense ells els joves es veurien privats de la memòria. La trobada entre la gent gran i els joves és una garantia del camí del poble. I l’Església és la gran família en la qual tots som germans en Crist. En el seu nom vinc a vosaltres, amb la joia de compartir amb vosaltres l’Evangeli de l’amor i de l’esperança.

Que el Senyor us beneeixi i que la Verge Mare us protegeixi.

Us ha agradat poder llegir aquest article? Si voleu que en fem més, podeu fer una petita aportació a través de Bizum al número

Donatiu Bizum

o veure altres maneres d'ajudar Catalunya Religió i poder desgravar el donatiu.