Vés al contingut
Catalunya Religió
fndacio-pere-tarres-segell-ong
Fotografia: Fundació Pere Tarrés.

FUNDACIÓ PERE TARRÉS  La Fundación Lealtad ha renovat el segell d'ONG acreditada a la Fundació Pere Tarrés. Aquesta acreditació garanteix que l'entitat és transparent i que actua amb bones pràctiques en el conjunt dels seus serveis d'acompanyament a diversos col·lectius. 

L'acompliment del segell inclou nou punts que la Fundació Pere Tarrés acompleix. Un d'ells parla de la missió clara i pública en la qual se centra. Seguidament, trobem que la fundació segueix el principi de la planificació, seguiment i anàlisi del seu impacte; igual que disposa d'un òrgan de govern independent que analitza els resultats obtinguts en relació amb els objectius previstos. També es gestiona mitjançant un finançament diversificat i transparent; i fa seguiment de l'ús dels seus fons.

Els altres punts que la Fundació Pere Tarrés té són la sostenibilitat econòmica, comunica de manera transparent i veraç, acull un voluntariat format i participatiu, i, finalment, compleix les normatives que li corresponen.  "La informació que contenen tots els materials i canals de comunicació reflecteix la imatge fidel de l'organització", assevera l'informe, entre altres detalls.

Acreditació d'ONG

El segell d'ONG acreditada de la Fundación Lealtad és renovable cada dos anys. La Fundació Pere Tarrés l'ha rebut ininterrompudament des del 2015, primer any en què la Fundació Pere Tarrés va ser reconeguda amb aquesta distinció, esdevenint una de les primeres entitats de l'Estat espanyol en assolir aquest reconeixement. 

Aquest segell permet reconèixer de forma clara i senzilla aquelles Organitzacions No Governamentals (ONG) que compleixen amb les seves exigències i són eficaces en la gestió econòmica, contribuint directament a la fiabilitat que projecta l'entitat.

Us ha agradat poder llegir aquest article? Si voleu que en fem més, podeu fer una petita aportació a través de Bizum al número

Donatiu Bizum

o veure altres maneres d'ajudar Catalunya Religió i poder desgravar el donatiu.