Vés al contingut

notícies relacionades

passions-cat-sagrada-familia-12

Tret de sortida a les Passions de Catalunya: “La vida de Jesús continua sent molt atractiva”

ROGER VILACLARA –CR | La cripta de la Sagrada Família s’ha quedat petita per la presentació de la temporada de Passions de Catalunya. Un acte que ha tingut lloc aquest dissabte amb la presència de representants de totes les Passions d’arreu del territori i que ha estat protagonitzat per les actuacions teatrals i musicals diverses de l’obra de la mort i resurrecció de Jesús.

Cartell de les passions

Les Passions estrenen una temporada més inclusiva i participativa

CR | Després d'una temporada que encara arrossegava els efectes de la pandèmia, la Federació Catalana de Passions (FCP) assegura que la temporada 2023 "torna amb la força que sempre ha caracteritzat les Passions de Catalunya". Una temporada que arriba amb novetats pel que fa a la inclusió i a la participació de totes les entitats que formen part de la FCP. 

Més de 130 persones confirmen l'assistència a la trobada de passions europees

(Federació Catalana de Passions) Malgrat la situació pandèmica existent a tota Europa, més de 130 representants de 10 països diferents ja han confirmat la seva assistència a l'Europassion, la trobada de passions europees. Així ho ha explicat el president de la Passió d'Esparreguera, Enric Galceran, en l'acte d'aquest dissabte al matí on s'ha presentat el cartell i el programa d'actes de la trobada Europassion 2022, que tindrà lloc a Esparreguera entre el 3 i el 6 de març.

Les Passions es reinventen

(Federació Catalana de Passions) “Ha estat una temporada dura, però ens ha fet créixer i reinventar-nos”. Aquesta seria la frase que resumiria l’assemblea de cloenda de la temporada de passions 2021 que va tenir lloc al Teatre de la Passió l’Olesa de Montserrat el dissabte dia 10 de juliol. L’assemblea es va iniciar amb una visita guiada dels assistents al Teatre de la Passió d’Olesa, de la mà Pere Quer i Josep Riera, president i vicepresident de l’entitat olesana.

Veure la fe