Vés al contingut
Catalunya Religió
Galeria de fotos Media

“La cultura popular ens explica com a poble i ens permet dialogar amb les cultures d’arreu. Perquè és quan ens sentim orgullosos de ser qui som, que ens podem obrir al món”, ha dit la presidenta del Parlament de Catalunya, Laura Borràs. Dimecres va rebre en audiència la Federació Catalana de Passions. Aquesta audiència s’emmarca dintre de les diferents reunions institucionals que des de la Federació s’estan duent a terme de cara a la posada en marxa de la temporada 2022.

L’any 2019 i sent Borràs consellera de Cultura es va apostar per donar més visibilitat a les passions, una mostra de cultura popular amb més de 500 anys d’història i fer créixer la Federació.

En la reunió s’ha informat a la presidenta de la tasca feta aquests anys, de com han passat la pandèmia i les activitats que reprendran aquest pròxim 2022: presentació de temporada, Fira Passió d’Esparreguera i la trobada de les passions europees, l’Europassion, formada per 84 entitats de 16 països europeus, que se celebrarà a Esparreguera el primer cap de setmana de març. Entre els actes organitzats per l’Europassion, el dia 4 de març hi ha prevista una recepció i visita al Parlament de Catalunya per als representants de les passions europees.

La presidenta s’ha mostrat molt satisfeta per la tasca que s’està duent a terme des de la Federació Catalana de Passions, ha encoratjat la federació a seguir en aquesta línia i ha ofert la seva col·laboració en els actes vinents.