Vés al contingut

notícies relacionades

El Campobosco, un punt d’inflexió per als joves salesians

(CR) “Tots els companys que han anat al Campobosco m’expliquen que els ha marcat un abans i un després”. L’Ivan Cabello, monitor del Centre Juvenil salesià de Terrassa, expressa amb aquestes paraules el seu anhel per anar al Campobosco 2022, que tindrà lloc del 30 de juliol al 8 d’agost.

Crida del rector major dels salesians per la pau i pel pare Uzhunnalil

(Salesians) Crida a pregar per la pau amb motiu de la celebració del Dijous Sant i amb una intenció especial pel pare Tom Uzhunnalil, salesià segrestat a Iemen. El rector majordels salesians, el pare Ángel Fernández Artime, demana a tota la Família Salesiana una oració mitjançant un video publicat aquest dilluns a les xarxes socials.

Francesc: "Estic molt agraït amb la Família Salesiana pel que ha fet en la meua vida"

(Gian Francesco Romano –Salesians) La seua experiència personal amb els Salesians i amb la Família Salesiana, la creativitat i el sentit pràctic de Don Bosco i els seus fills espirituals, la figura de Maria Auxiliadora, l'amor a l'Eucaristia i a l'Església; l'alegria salesiana, la bondat , l'educació a la bellesa, el paper de la dona, l'experiència missionera ...

L’Obra Salesiana de Sant Boi de Llobregat rep la Medalla d’Or de la ciutat

(Salesians) El ple municipal de Sant Boi de Llobregat ha concedit aquest dilluns la Medalla d’Or de la vila a l’Obra Salesiana, per la seva presència activa i compromesa amb la ciutat des de fa ja mig segle. La decisió s'ha pres per unanimitat de tots els grups polítics, després que féssin la petició formal de concessió de la medalla més 1.500 persones a títol personal, entitats i associacions.

panoràmica

Veure la fe