Vés al contingut
Catalunya Religió

(Salesians) Crida a pregar per la pau amb motiu de la celebració del Dijous Sant i amb una intenció especial pel pare Tom Uzhunnalil, salesià segrestat a Iemen. El rector majordels salesians, el pare Ángel Fernández Artime, demana a tota la Família Salesiana una oració mitjançant un video publicat aquest dilluns a les xarxes socials.

El Dijous Sant és un moment fonamental de l'any litúrgic. El Dijous Sant, Jesús va instituir l'Eucaristia i el Sacerdoci, va començar la seva passió i finalment va ser abandonat a la voluntat del Pare. És per això que l'Església des de sempre, va celebrar en la vetlla moments intensos d'oració.

Per aquesta mateixa raó, mirant el dolor que existeix en moltes parts del món “amb tantes persones de diferents religions i confessions, que sofreixen un veritable martiri", Artime convida a tots “a viure un moment molt intens i de fe, d'oració en la nit del Dijous Sant, quan acompanyem Jesús en el dolor i en la solitud de Getsemaní”. "Espero sincerament que tota la nostra Família Salesiana al món i els nostres joves s'uneixin, en diferents llocs i en diferents moments, a aquesta oració per la pau", continua el missatge de vídeo.

El rector major va parlar en nom de tota la Congregació “també la nostra proximitat i la nostra solidaritat” a la família del pare Uzhunnalil; i mentre que assegura que segueix d'a prop i amb atenció la situació, implora al Senyor "una profunda pau perquè pugui viure en aquest moment confiant en el Senyor Jesús".

El vídeo del rector major està disponible en més de 20 idiomes al canal de YouTube ANSchannel.

Us ha agradat poder llegir aquest article? Si voleu que en fem més, podeu fer una petita aportació a través de Bizum al número

Donatiu Bizum

o veure altres maneres d'ajudar Catalunya Religió i poder desgravar el donatiu.