Vés al contingut

(Pastoral Salesians) Són diverses les religions del món que dediquen un temps a l’any a aturar-se i reflexionar. Un temps de “purificació”, d’analitzar el que funciona i el que no funciona a la nostra vida. El que voldríem canviar. Els cristians hem començat ara la Quaresma: temps de mirar-se en el mirall de Jesús, d’admirar-se de totes les coses bones que som i que tenim i de voler canviar allò que no funciona. CANVIAR... quantes pors desperta aquesta paraula...

> Algunes pistes per reflexionar:

* La figura del llop... les pors que no ens deixen avançar, que nos ens deixen canviar... quines són les meves pors? Les conec?
* La figura del nen, la por a l’aigua, al desconegut... Visc la vida amb coratge o m’amago amb les primeres onades del mar? Què voldria canviar?
* La por a estar nu davant els altres... Quines són les meves màscares? Què vull amagar dels altres ? Perquè no em mostro tal com sóc? Què voldria canviar?
* La por a la feina, a lliurar el treball... Quines pors em desperten les meves obligacions de cada dia? Què voldria canviar?
* La figura de la ballarina a l’escenari... Déu em vol protagonista de la meva vida, vol que visqui a fons tot el meu jo... Què m’impedeix donar el primer pas? Com ressona al meu cor la música de Déu? Què m’agradaria canviar perquè veig que paralitza la meva vida com a cristià/na?

De l’Evangeli de Marc:

Després que Joan fou empresonat, Jesús anà a Galilea i anunciava la bona nova de Déu. Deia: S'ha complert el temps i el Regne de Déu és a prop. Convertiu-vos i creieu en la bona nova.

https://www.youtube.com/watch?v=wWEXc4h01pM

Us ha agradat poder llegir aquest article? Si voleu que en fem més, podeu fer una petita aportació a través de Bizum al número

Donatiu Bizum

o veure altres maneres d'ajudar Catalunya Religió i poder desgravar el donatiu.