Vés al contingut

notícies relacionades

gabriel-villa-real-maristes

Gabriel Villa-Real als educadors de les obres socials maristes: “Gràcies pel vostre coratge”

MARISTES | "El vostre dia a dia vol dir viure en contacte directe amb la fragilitat i, per això, s'ha de tenir coratge". Són les paraules que el provincial de l'Hermitage, Gabriel Villa-Real, ha dirigit als educadors de les obres socials maristes que han celebrat una trobada conjunta sota el lema 'Qui cuia el cuidador?'. La trobada ha incidit en la cura de les persones i dels equips en un moment especialment complicat. S'ha celebrat aquest 17 de març al col·legi Maristes Anna Ravell de Barcelona. 

Més de vint ponències a 'Aprèn i educa', una trobada entre famílies i educadors

(Fundació Edelvives) Compartir recursos i propostes entre famílies i educadors per aplicar en l’educació dels alumnes, fills i filles. Amb aquest objectiu neix la proposta de l’escola de famílies Up!Family que organitza ‘Aprèn i educa’. Es tracta d’una trobada online que tindrà lloc del 20 al 23 d’octubre.

La xarxa internacional d'escoles ignasianes, pendents de la justícia social

(Jesuïtes) 70 educadors i directius pertanyents a centres educatius de la Companyia de Jesús d'Espanya (EDUCSI) i Amèrica Llatina (FLACSI), Fe i Alegria de Llatinoamèrica i Àfrica i l'ONG jesuïta Entreculturas, van participar divendres i dissabte a Barcelona en la I Trobada Internacional de Fe i Alegria - EDUCSI.  

“Una experiència memorable i significativa” per a 600 docents salesians

(Salesians) Un total de 610 docents de les escoles salesianes de Catalunya, Ciutadella, Monzón y Huesca participen aquests dies en unes jornades formatives a Barcelona. Concretament a l’escola Salesians Horta –divendres 1, dilluns 4 de juliol, dimarts 5 i dimecres 6 de juliol– i a Salesians Sarrià –dimarts 5 i dimecres 6 de juliol.

panoràmica

Veure la fe