Vés al contingut
Catalunya Religió
cobertura-contes-aZENyat-educadors
Fotografia: Claretians.

CLARETIANSContes del mestre azenyat per a educadors és el nou llibre de Juanjo Fernández que l'Editorial Claret acaba de publicar. Aquest recull de contes es poden convertir en eines pedagògiques per tots els educadors que vulguin anar més enllà i dotar-se de nous elements per a dinamitzar les seves sessions.

El llibre conté sis contes adaptats, il·lustrats i reflexionats per l’autor, amb pensaments sorgits de la seva àmplia experiència com a professor, conferenciant i pare. Sis contes entranyables, enginyosos i divertits, procedents de tradicions ben diverses, que poden moure a qualsevol educador a somriure i a pensar en la mateixa pràctica educativa amb afecte i agraïment.

A part de la narració, cada conte es complementa amb pautes per a la reflexió i unes afirmacions finals per ajudar a treballar els valors que cada conte vol transmetre.

Aquesta nova publicació vol continuar ampliant el ventall de publicacions adreçades a l’àmbit educatiu que l’editorial porta desenvolupant des de fa molts anys.

Juanjo Fernández és llicenciat en Filosofia i Lletres, especialitat Filologia Romànica (UAB). DEI per la Facultat de Teologia de Catalunya. Professor a l’Escola Tècnica Professional del Clot (1987-2006), on ha impartit Formació humanística, Religió, Llengua castellana, Llengua catalana, Llengua francesa i Teatre, i ha estat tutor d’alumnes de 12 a 14 anys. Membre de la Comunitat Cristiana de Sant Pere Claver-El Clot de Barcelona, on ha estat catequista de grups d’infants i joves. Actualment, forma part del Departament Pedagògic de la Fundació Escola Cristiana de Catalunya.

Fernández ha escrit diversos articles a la revista ‘Estris’ d’Educació en el Lleure i Animació Sociocultural. Autor de les obres de teatre Aneu i doneu fruit, sobre la Passió i Resurrecció de Jesucrist; i Vés on jo t’enviaré, sobre la vida de Sant Francesc Xavier. Coautor, amb Carles Armengol, del llibre Iniciar un centre d’esplai. Autor, coordinant un grup de treball, de Respecte, Responsabilitat i Reflexió: un triangle de valors per a la Secundària (Papers de Pedagogia Ignasiana).

Us ha agradat poder llegir aquest article? Si voleu que en fem més, podeu fer una petita aportació a través de Bizum al número

Donatiu Bizum

o veure altres maneres d'ajudar Catalunya Religió i poder desgravar el donatiu.