Vés al contingut

notícies relacionades

claret-nou-llibre-histories-viure

Claret publica un llibre de reflexions i vivències al voltant de la Bíblia

CLARETIANS | Històries per a viure, és el nou llibre del missioner combonià Justino Martínez que ha publicat l'Editorial Claret. Es tracta d’un llibre vivencial, on a través del seu testimoni personal l’autor narra com llegir la Paraula de Déu pot canviar i ha canviat la vida de moltes persones.

llibreria-religiosa-claret

Quins han estat els més venuts de Sant Jordi a les llibreries religioses?

ROGER VILACLARA –CR | El gran clàssic de l’endemà de la diada de Sant Jordi són les tertúlies i els comentaris sobre les lectures més venudes arreu del país. Per aquest motiu, des de Catalunya Religió hem preguntat a algunes de les principals llibreries religioses de Catalunya quines han estat les publicacions de més èxit.

rars

“Ets rar si ets homosexual i ets rar si ets cristià”

CLARETIANS | El teòleg i activista Enric Vilà ha presentat aquest dijous el llibre Cristian*s rar*s a la sala d’actes de Cristianisme i Justícia, justificant el títol perquè “ets rar si ets homosexual i ets rar si ets cristià”. Vilà ha explicat que el llibre era necessari perquè “als clàssics de teologia, la teologia LGTBIQ brilla per la seva absència” i “calia donar veu” a aquesta realitat.

llibre-bisbe-solsona-3

El nou llibre del bisbe Conesa vol “fer arribar el missatge del Sínode a tothom”

CLARETIANS | La Sala dels Sants Màrtirs del Palau episcopal de Solsona ha acollit aquest dilluns la presentació del nou llibre del bisbe de Solsona, Francesc Conesa. El llibre 'Vers una Església més sinodal', que ha publicat l'Editorial Claret, vol fer arribar el missatge del Sínode a tothom, ha explicat el bisbe. Conesa ha estat acompanyar en la presentació del director de la Fundació Catalunya Religió, Jordi Llisterri. 

recull de notícies

Veure la fe

podcasts